(VIDEO) Upoznajte najstarije device na svetu

Share Button

Možda današnjoj omladini nije toliko važno kada će i sa kim izgubiti nevinost, ali ima i onih kojima je to bitno. Upoznajte današnje najstarije device.

Pem Šou (70)

Prošle godine je 70-godišnja Pem sa celim svetom podelila svoju tajnu. Sa 70 godina je odlučila da pronađe muškarca koji će je razdevičiti. Ova kabare pevačica bila je posvećena karijeri, nije se udavala, a ne podržava ni seks pre braka.

Agustin Kruz (60)

Šezdesetogodišnji drvar iz Bronksa Agustin Kruz objasnio je zašto nikada nije imao seksualne odnose- nije bio dovoljno srećan.

Šarlot Bird (41)

Kad je imala 11 godina,Šarlot je obećala samoj sebi da neće imati odnos sa muškarcem osim ako ne bude onaj pravi. Danas ona ima 41 godinu i nikad se nije ljubila. Ali ne žali se.

Piter Kolier (48)

Piter sa 48 godina je i dalje bio devica,  sve dok na lotou nije osvojio milione. Nakon toga se venčao sa Donom i javnosti ispričao svoju priču.

Mišel Kalbert (41)

Kako svima objaviti da imate 41 godinu i da ste još devica? Jedan od načina je da priredite veliku rođendansku zabavu i svima saoštite tu vest. Upravo to je učinila Mišel Kalbert.

Trent Arsenaut (36)

Trent ima 36 godina, otac je više od desetero dece, a još je devica.

„Sva moja seksualna energija usmerena je na proizvodnju sperme za parove bez dece“,  objasnio je jednom prilikom.

 

Izvor: Pressonline, Net. hr

Share Button
(Visited 652 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

three × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.