Pas čekao osam dana ispred bolnice da vidi vlasnika

Share Button

 Jedan beskućnik iz Brazila obratio se lekarima pošto ga je nepoznati napadač udario kamenom u glavu, ali je zbog dodatnih zdravstvenih problema morao više od nedelju dana da ostane u bolnici, ispred koje ga je čitavo to vreme čekao njegov verni pas.

Lauri da Kosta iz brazilskog grada Paso Fundo, nakon što je zadobio udarac u glavu, nekako se doteturao do bolnice pošto je udaren kamenom u lice. Lekari su tek tada utvrdili da on takođe boluje od melanoma koji mora hitno da se operiše.

Da Kostin pas Seko ostao je na parkingu ispred bolnice, očekujući da se njegov vlasnik ubrzo vrati. Do ponovnog susreta je, međutim, prošlo čak osam dana.

Seko je ispred bolnice strpljivo čekao povratak vlasnika, ali su se sati pretvorili u dane, a dani u više od nedelje. Bolničko osoblje je nakon nekog vremena uočilo psa, pa su počeli da ga hrane i daju vodu.

Nakon osam dana u bolnici, Da Kosti je dopušteno da nakratko izađe i vidi svog ljubimca, koji ga je pozdravio veselo mašući repom, gotovo ne verujući da ga ponovo vidi.

Prema navodima brazilskih medija, Da Kosta se i dalje nalazi na lečenju, a njegov verni pas ispred bolnice, u iščekivanju ponovnog susreta sa vlasnikom.

(Daily Mail)Tanjug

Share Button
(Visited 76 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

3 × 3 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.