Žene kojima su muškarci DOSADILI dobijaju svoje LUKSUZNO OSTRVO samo za njih

Žene kojima su muškarci DOSADILI dobijaju svoje LUKSUZNO OSTRVO samo za njih
Share Button

Žene koje tokom godišnjeg odmora muči količina testosterona u njihovom neposrednom okruženju moći će uskoro da letuju i zimuju na ostrvu na kojem je muškarcima zabranjen pristup.

Ostrvo SuperŠi (SuperShe) otvorće se nedaleko od obale Finske, a sadržaji koje će nuditi svojim turistima biće orijentisan na zdravlje. Posetioci će se moći da se bave jogom, meditacijom, pripremanjem zdrave hrane i fitnesom.

Pokretač projekta, bivši konzul Kristina Rot, dobila je ideju o otvaranju ovakvog mesta nakon što je više svojih godišnjih odmora provela u Ashramu u mestu Kalabasas u Kaliforniji, kao i na obližnjem Ranču Malibu.

Rot je, kaže, uživala u oba iskustva, ali dodaje i da joj je prisustvo muškaraca ometalo opuštanje.

– Kada god je u blizini bio neki zgodan tip, žene bi se šminkale. Kada dođete u SuperŠi usredsredite se na sebe, nemojte da pokušavate da podignete nivo svojih hormona – rekla je ona za “Njujork Post”.

Ova preduzetnica je odlučila da odmaralište smestiti pored Finske nakon što se zaljubila u Finca.

– Njegovi roditelji poseduju ostrvo u arhipelagu, a on mi je stalno govorio da je susedno ostrvo na prodaju. Rekla sam mu da nisam zainteresovana. Upravo sam kupila zemljište na ostrvu Turks i Kaicos, stvarno nisam zainteresovana – objašnjava Rot.

Međutim, kada je videla ostrvo, zaljubila se.

Premda možda izgleda kao da Rot želi da isključi muškarce, ona insistira na tome da ih ne mrzi, i da je čak ostavila otvorenu opciju da jednom i oni dođu na SuperŠi.

Na ostrvu su za sada letovale samo Kristinine prijateljice, međutim to će se promeniti u julu ove godine kada će SuperŠi početi da prima prve prave goste. Rot kaže da će svaku gošću posebno proveriti, a da će iznos cene odsedanja na ostrvu tek biti otkriven.

– Želim da proverim osobu koja će doći kako bih bila sigurna da su dobro prilagođene i da ćemo se slagati, ali ne da budem elitistično nastrojena – pojasnila je Rot.

Jutarnji list

FOTO: YOUTUBE
Share Button
(Visited 285 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *