ŽENA-TARZAN: Živela u džungli 38 godina, nestala još kao dete.

Share Button

Žena čiji je nestanak prijavljen još pre 38 godina, kada je bila devojčica, nađena je u džungli.

Neg Čejdi (42) nestala je iz svog sela u Indiji, nedaleko od granice sa Mjanmarom, kad je imala samo četiri godine, piše Daily Mail.

Nedugo posle toga, kroz njeno selo se pronela priča o devojčici koja živi u džungli, ali meštani tu priču nikada nisu shvatili ozbiljno, verujući da je reč o glasini. Nisu ni pomislili da je dete iz džungle zapravo devojčica koja je nekad živela sa njima u selu.

Posle gotovo četiri decenije, čejdi je pronađena. Ona sada ponovo živi sa svojim roditeljima koji su mislili da je više nikada neće videti.

Indijka se sa svojim rođakom igrala u džungli nedaleko od svog sela davne 1974. godine, od kada joj se gubio svaki trag.

Seljani su posle toga pokušavali da ih pronađu. Samo dan nakon nestanka u selu je bio strašan pljusak, pa su meštani bili ubeđeni da četvorogodišnjaci to neće preživeti. Međutim, oni su ubrzo uspeli da pronađu dečaka sklupčanog kraj potoka, ali ne i devojčicu.

Dečak je bio u veoma lošem stanju i trebalo mu je vremena da se oporavi. On je zatim meštanima ispričao priču o ženi koja je živela u šumi i koja im je obezbedila sklonište i hranu. Meštani, međutim, nisu poverovali u priču, jer nisu nikog zatekli u šumi kad su se u nju vratili.

Verovali da je devojčicu oteo duh

Seljani su mislili da je devojčicu oteo duh, jer su bili uvereni da je šuma ukleta. Porodica je mesecima tragala za devojčicom, ali bezuspešno.

„Kasnije smo slušali priče o goloj ženi sa dugom kosom i dugim noktima koja živi u džungli i koja često napada ljude koji pokušavaju da je nađu“, priseća se Čejdin otac. Pošto je džungla u pograničnoj oblasti, Čejdi bi čas bila u delu koji pripada Indiji, a potom onom koji zalazi u teritoriju Majnmara.

Istina o Čejdi konačno je roditeljima otkrivena u julu ove godine, kada je jedna žiteljka Mjanmara posetila rodbinu u selu gde je porodica devojčice živela.

„Ta žena mi je rekla da ličim na ženu koju je ona usvojila pre četiri godine. Našli su Čejdi gotovo skroz golu na seoskom groblju u Mjanmaru. Bila je praktično polumrtva i oni su je spasli. Pomislio sam na ćerku i ispričao ženi o svom gubitku. Ona je rekla da bi ta žena mogla da bude moja ćerka. Odlučio sam da je posetim u upoznam tu ženu“, rekla je Čejdin otac.

Kad je posle 38 godina sreo ćerku, nije je prepoznao na prvi pogled. Međutim, zagledavši se malo bolje, primetio je mladeže na njenom licu i pirsinge koji su mu bili poznati. Pored toga, žena je baš kao i Čejdi bila levoruka. „Znao sam da je to moja ćerka“, rekao je on.

Čejdi se, sasvim očekivano, nije sećala ničega iz svoje prošlosti. Bezuspešno je njen otac pokušavao da oživi uspomene. Međutim, nešto kasnije te večeri, žena mu je prišla, zagrlila ga i rekla „tata“.

Od prošlog meseca Čejdi je ponovo u Indiji sa svojom porodicom. Od tada ona šeta od komšije do komšije i igra se sa svima – od dece do odraslih.

Čejdi vrlo slabo govori jezik, ali je počela da ga uči. I dalje ima dugu kosu i nokte, samo što sada može da se očešlja i da nalakira nokte.

Povremeno pomaže majci u kuhinji i konačno jede kuvanu hranu. Polako se prilagođava novom životu, u porodici, ban džungle.

izvor: Novi magazin

Share Button
(Visited 363 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

15 − 4 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.