Žena iz Šumadije zadovoljava celo selo:„Kod kuće nemaju SEKS, ja imam pružam sve – oni su najbolji u krevetu!“

Žena iz Šumadije zadovoljava celo selo:„Kod kuće nemaju SEKS, ja imam pružam sve – oni su najbolji u krevetu!“
Share Button

„Kod kuće nemaju SEKS, ja imam pružam sve – oni su najbolji u krevetu!“

U početku ih je navodno odbijala…

Sajt ikragujevac.com piše o nesvakidašnjem slučaju koji se, prema navodima, dešava u jednom selu pored Kragujevca u Srbiji. Spomenuta stranica citira pismo žene koja tvrdi da je ljubavnica mnogim muškarcima u jednom kragujevačkom selu.

– Bojim se samo ako njihove žene saznaju, svesna sam da će mi doći glave ali ne mogu ovome da odolim. Ja im nisam kriva što su nesposobne da vode računa o svojim muževima.

Prvo sam u aferu krenula samo sa jednim. Često je dolazio kod mene po ono što nije imao kod kuće i rado sam mu to pružala s obzirom da sam mlada i slobodna. Razglasio je po selu ostalim muškarcima i uskoro su se svi zainteresovali za mene – napisala je ova anonimna ljubavnica na Internetu.

Navodno, ona ih je na početku teška srca odbijala ali je kasnije ipak odlučila da im udovolji, kada već njihove žene neće.

– Ima starijih i mlađih, najbolji su mi oni u srednjim godinama. Pored njih se osećam kao kraljica celog tog sela i mislim da mi nijedna od tih žena nije ravna niti će ikad biti – smatra ova žena, opisujući ovaj neviđeni slučaj nemorala.

AUTOR: Foto: youtube printscreen

Share Button
(Visited 23.687 times, 5 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

16 + twenty =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.