Udala se za samu sebe: „Možete da imate svoju bajku bez princa“

Udala se za samu sebe: „Možete da imate svoju bajku bez princa“
Share Button

Italijanka Laura Mesi postala je prava internet senzacija nakon što je organizovala kompletnu ceremoniju i svadbeno veselje za 70 gostiju, pred kojima se udala sama za sebe.

„Duboko verujem da svako od nas, u prvom redu, mora da bude zaljubljen u sebe i voli samog sebe. Možete da imate svoju bajku, a da vam pritom nije potreban princ. Mislim da sam upravo to i dokazala“, rekla je 40-godišnja instruktorka fitnesa, prenosi Daily Mail.

Naravno, sama ceremonija venčanja nema nikakvu zakonsku težinu, ali Mesi kaže da joj je drago što je postala deo sveprisutnijeg trenda sologamije. Ona i sledbenici ovog trenda se zalažu za solo-venčanja, i kažu da je zapravo reč o samoljublju i prihvatanju sreće njih samih.

Laura je dodala da je na ovu ideju došla pre dve godine, kada je okončala vezu dugu 12 godina.

„Tada sam rekla svojim prijateljima da ću se, ako ne nađem srodnu dušu do 40. rođendana, udati za samu sebe. Ako jednog dana pronađem muškarca s kojim ću biti srećna, biće mi drago. Ali i ovako želim da pokažem da nečija sreća ne treba da zavisi od princa na belom konju“, zaključila je Laura.

IZVOR: RADIOSARAJEVO.BA 

Foto: Profimedia
Share Button
(Visited 8.119 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × 2 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.