Sud joj dozvolio da masturbira i gleda porniće na poslu.

Share Button

Jedna Brazilka koja je zbog svoje hiperseksualnosti gotovo ostala bez posla, odlučila je da svoj slučaj iznese pred sud, što je rezultiralo dozvolom da i na poslu gleda pornografiju i masturbira.

Ana Katarina Bezera naime pati od hemijske neravnoteže u mozgu, zbog koje često dobija napade anksioznosti i hiperseksualnosti. Jedini način da povrati ravnotežu jeste samozadovoljavanje, ali je to počelo da joj pravi problem na poslu jer je za ovom vrstom „pomoći“ posezala i do 47 puta dnevno.

„Postalo je tako ozbiljno da sam morala da potražim pomoć. Shvatila sam da to više nije normalno i da ne mogu više da funkcionišem“ objašnjava Ana, koja je potražila pomoć lekara i uz koktel lekova koji su joj prepisani, sada masturbira „samo“ 18 puta dnevno. Zahvaljujući terapiji, ali i sudskoj presudi kojom joj je dozvoljeno da na poslu gleda porniće i masturbira „zbog specifičnog psihičkog stanja“, Ana Katarina ipak nije dobila otkaz.

Ipak, američki stručnjak Kerol Kvin smatra da ovakva presuda ne bi prošla u Americi, i da bi slučaj završio u istoj grupi sa onima kojima je, na primer, dozvoljeno da idu u WC češće zbog zdravstvenih problema.

Zaključila je da ova presuda dosta govori o radnim navikama Brazilaca, jer je „gotovo nezamislivo da bi na radnom mestu u Americi neko imao vremena za masturbaciju, iako je sasvim jasno da opušta“.

www.021.rs

Share Button
(Visited 324 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eighteen − 18 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.