SEKS SA MUVOM, DEMONI I VANZEMALJCI Osoblje psihijatrije otkriva najbizarnije priče koje su čuli

SEKS SA MUVOM, DEMONI I VANZEMALJCI Osoblje psihijatrije otkriva najbizarnije priče koje su čuli
Share Button

U svakoj bolnici postoji na hiljade neispisanih priča, a nije teško pogoditi kako ih je najviše upravo na psihijatriji. Ove stvarne priče podelili su zaposleni iz duševnih bolnica na „Redditu“.

Grizao je jezik i pljuvao krv, a bio je HIV pozitivan

Imali smo pacijenta koji je imao paranoidnu šizofreniju, a istovremeno i potvrđenu dijagnozu HIV-a. Utuvio je sebi u glavu da medicinske sestre koje rade u bolnici pokušavaju da ga ubiju, pa bi često grizao svoj jezik i pokušavao da pljune svoju zaraženu krv na njihova lica i usta. Kad god smo imali posla s njim, zaštitne maske i rukavice su bile obavezne zbog njegovog ponašanja.

Vidimo različite vrste pacijenata koji su u teškom stanju, a svakom želimo da pomognemo uostalom to nam je i dužnost. Jedan nas je svakodnevno zasmejavao svojim fetišem na muve, u detalje je opisivao čin tog imaginarnog seksa. No, priča ima i drugu stranu – s injekcijom je sebi injektirao sirće u oko, jer je verovao da u njemu živi vanzemaljac koji pokušava da ga ubije.

Žudela za krvlju

U ustanovi u kojoj moja majka radi bila je pacijentkinja koja si je umislila da je vampir. Dopuštali su joj da izađe na vazduh samo jedan sat dnevno, a tad su uvek koristili sve mere obezbeđenja. Naime, pre toga je već napala i ubila jednu radnicu bolnice, a pre nego što je primljenja u bolnicu ubila je i svog muža. Imala je bolest koja se zove porfirija, zbog koje je žudila da pije krv. Pre nego su lekari otkrili njeu dijagnozu, već je poludela od krivice i tuge.

Incest i sotonski ritual

Jedna od najbolesnijih priča je ona koja uključuje mladića kojeg su roditelji teško zlostavljali. Osim što su ga terali da pije urin, njegova sopstvena majka ga je prisiljavala na seks. U tom tzv. sotonskom ritualu bi ga bičevala, a malo je za reći kako je imao teške posledice svega toga. U drugom slučaju imali smo devojku s opsesivno kompuslivnim poremećajem da stalno gura sve do čega je mogla doći u vaginu, koristila je spajalice, olovke – gotovo sve što je mogla da nađe. To je bio rezultat seksualnog zlostavljanja u mladosti.

Povraćao po sebi i žalio se na demone

Jedan 12-godišnji dečak s dijagnozom šizofrenije koji je navodno takođe bio i piroman, zadavao nam je teške muke na odeljenju. Naime, on bi često povraćao i potom razmazivao to po sebi, kao vrstu zaštite od demona koji ga žele da ga napadnu. Svi su mu se simptomi javili, uključujuči i brojne halucinacije, jer su mu demoni rekli da prestane da uzima lekove.

Blic.rs

Foto: Shutterstock

Share Button
(Visited 1.314 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four − two =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.