Sajt za žene koje traže bogate sponzore.

Share Button

Poljakinje željne života na visokoj nozi bez truda, rada i bilo kakve muke ali u zamenu za seks, dobile su internet sajt preko koga mogu da nađu svog „sponzora“.

Da bi se prijavile na sajt „Tražim milionera“ (SzukamMilionera.com), devojkama i mladim ženama dovoljno je da budu lepe ili bar mlade i lepuškaste.

Svog „sponzora“ ne moraju više da „love“ po elitnim klubovima poljskih gradova, već mogu to da učine i od kuće – ako naprave atraktivan profil koji će  zainteresovanim bogatim muškarcima privući pažnju.

Muškarci „sponzori“ moraju da imaju imovinu u vrednosti od najmanje milion zlota, u preračunu 250.000 evra na računu i da zarađuju najmanje 25.000 evra godišnje.

„Sviđalo se to nekome ili ne, takozvani sponzoring postaje deo savremene kulture i običaja“, objasnili su autori sajta Tražim milionera reagujući na optužbe da je reč samo o rafiniranijoj varijanti najstarijeg zanata na svetu.

Mnoge Ruskinje, Čehinje, Slovakinje, Poljakinje ili Mađarice tragale su još pre pada komunizma za svojim „sponzorom“ – poželjno strancem sa kojim bi u najboljem slučaju, zahvaljujući udaji, mogle da se izvuku iz socrealističkog sivila.

Beta

Share Button
(Visited 182 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

19 − seventeen =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.