Razveo se posle dva dana braka, otkrio da je supruga – muškarac (video)

Razveo se posle dva dana braka, otkrio da je supruga – muškarac (video)
Share Button

Muškarac u Indoneziji upoznao je na internetu svoju suprugu. Međutim, razveo se posle samo dva dana braka, zbog toga što je otkrio da njegova „supruga“ i nije baš no što je mislio. Oni su se upoznali na Fejsbuku, a posle nekoliko meseci dopisivanja, odlučili su i da se uživo upoznaju.

Rekao je kako mu, ni kada su se upoznali, ništa nije bilo sumnjivo, prenosi portal Oddity Central. Kako on tvrdi, „Mita je izgledala predivno“, a nekoliko nedelja kasnije, odlučio je da je zaprosi.

Obavestio je porodicu o planovima za venčanje, pa je sa roditeljima otišao u Mitinu kuću kako bi predao miraz (oko 1300 evra).

Venčali su se 2. juna. Mitino lice je bilo pokriveno, a nikom ništa nije izgledalo sumnjivo, iako je mnogo ljudi prisustvovalo svadbi.

Kada ga je odbila i narednih nekoliko dana, počeo je da sumnja da nešto ozbiljno nije u redu.

Posle treće uzastopne noći bez „ispunjavanja bračnih dužnosti“, Muh je odlučio da malo istraži o čemu se radi i saznao – njegova supruga je, u stvari, muškarac.

Pun besa, otišao je pravo u policiju i optužio Mitu za prevaru, najavivši razvod. Policija je već pronašla muškarca koji se pretvarao da je Mita. Njegovo ime je Adi, a još uvek se ne zna kakva kazna ga čeka.

IZVOR: B92, ODDITY CENTRA

Foto: Depositphotos, duha127
Share Button
(Visited 319 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *