PRVI „SINGL-BRAK“: Italijan oženio samog sebe

PRVI „SINGL-BRAK“: Italijan oženio samog sebe
Share Button

JEDAN 40-godišnji Italijan, iz mesta Sant’Antonio Abate, oženio je sam sebe, želeći da se usprotivi marginalizaciji koju u društvu doživljavaju singl osobe.

Nelo Ruđero rekao je sebi „da“ na proslavi koju je takođe sam sebi organizovao. Na ovoj neobičnoj svadbi nije bilo mlade – a Nelo je poručio i da misli da nikada neće voleti nikoga drugog više nego sebe.

„Šta više, voleti samog sebe je najlepša stvar koja može da se dogodi ljudskom biću: samo tako se može postići unutrašnji mir“, kazao je mladoženja.

Venčanje je prenosio tv šou „Šef proslava“, ali ovaj Italijan objasnio je da bi se oženio sobom i bez kamera. „Pre svega zbog mojih roditelja, koji su stari. Jedini sam bio neženja od petoro braće i sestara, hteo sam da ih uverim da se osećam dobro ovako“, kazao je.

Rekao je i da su njegovi roditelji „svadbu“ odlično prihvatili, prenela je Republika.

Mladoženja je stigao na venčanje na belom konju, a gosti koji su ga čekali, mislili su da će zapravo proslaviti njegov 40. rođendan – umesto toga našli su se na ovom neobičnom venčanju.

Kumovi su bili bratanci, a nije izostao ni bračni prsten. „Živimo u društvu koje marginalizuje one koji su singl i u 40-tim godinama života. Hteo sam da pošaljem poruku, koja je očigledno dobro prihvaćena: mnogi su me kasnije zvali da kažu da i oni žele da se venčaju sami sa sobom, kao i ja. Čak i oni koji su već u braku“, kazao je Nelo.

(Izvor: Vecernje novosti.rs)

Foto: Twitter

Share Button
(Visited 1.634 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

3 × three =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.