PRIČA O DEČAKU KOJEG JE SVET VOLEO Otac ga je ZLOSTAVLJAO, brat i sestra su mu UMRLI, a onda je završio u PAKLU DROGE!

PRIČA O DEČAKU KOJEG JE SVET VOLEO Otac ga je ZLOSTAVLJAO, brat i sestra su mu UMRLI, a onda je završio u PAKLU DROGE!
Share Button

Otac ga je maltretirao te je pohlepno kontrolisao i trošio novac koji je dečak zaradio.

Kada nije želeo da glumi, Kit Kalkin ga je prisiljavao da to čini zbog čega je nesrećni dečak na kraju završio u paklu droge i danas ne liči na sebe.

Mekoli Kalkin u filmu
Mekoli Kalkin u filmu „Sam u kući“

Otac Mekoli Kalkina je rođen u Njujorku, bio je novinar, a majka spisateljica. Kao tinejdžer radio je na Brodveju u produkciji pa je upoznao velike zvezde poput Ričarda Bartona, Antonija Kvina i drugih.

Od malena je učio balet, a tu ljubav preneo je i na sina Mekoli Kalkina. I Kit je imao braću i sestre koji su, takođe, bili u svetu šoubiznisa, a menadžerka im je bila Majka Maria Etel. On je želeo da tu porodičnu tradiciju nastavi i sa svojom decom.

FOTO: PROFIMEDIA

Međutim, sudbina se poigrala sa njim. Njegova prva ćerka Dženifer umrla je u tridesetoj godini pre 17 godina od predoziranja. Ćerku Dakotu je 2008. pregazio auto. Ipak, on i pored teških trenutaka nije odustajao od svog sna. Čak četvoro ostale dece je uveo u svet šoubiznisa, a Mekoli Kalkin je bio najuspešniji.

Svetsku slavu doneli su mu filmovi „Sam u kući“, „Riči Rič“, a zaigrao je i u spotu Majkl Džeksona za pesmu „Black and White“. Kada je napunio deset godina postao je milioner. Pisalo se da je njegova porodica skladna i uspešna, ali to je bilo daleko od istine.

Naime, otac ga je maltretirao i pohlepno ga je kontrolisao i trošio je sav njegov novac. Kada je rekao da ne želi da glumi, on ga je prisiljavao da to ipak nastavi. Ipak, sa 14 godina Mekoli je objavio da se povlači iz glume, a u porodici su tada počele svađe zbog čega je njegov otac napustio porodicu.

– On voli da kontroliše, igrao je igrice kako bi me uvek smestio na svoje mesto – rekao je Kalkin koji tvrdi da ga otac nije tukao, ali da ga je psihički zlostavljao.

U tom trenutku njegova majka Patricija ga je optužila za zlostavljanje i alkoholizam i počela je borba za starateljstvo nad Kalkinom s obzirom na to da je dečakovo bogatstvo procenjeno na 11 miliona.

Kako je njegova majka potrošila milione na sudstvo, porodica je čak živela i na rubu egzistencije. Mekoli Kalkin je na kraju svoje bogatstvo uspeo da sačuva od roditelja zbog čega se posvađao sa oboje.

On od tada ne razgovara sa svojim ocem koji je pre tri godine pretrpeo težak moždani udar.

A poslednjih godina Kalkin šokira svojim izdanjem. Bio je ovisnik o heroinu, a 2013. je navodno preterao sa heroinom i lekovima, a prijatelji su ga našli dok nije bilo prekasno.

Mnogi kažu da je za to kriva njegova porodica i otac čija su dela ostavila traga na dečakovoj duši.

On sada tvrdi da je droga njegova prošlost, a čime se bavi – ni sam nema konkretan odgovor.

– Radim sve i svašta, ali sam besposličar. Moglo bi se reći da sam već u penziji ali mogu sebi da priuštim iz dana u dan – kaže Mekoli Kalkin.

24sata.hr

Foto:Profimedia

Share Button
(Visited 1.951 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *