PREVARIO JE ŽENU, PA OTIŠAO NA SLUŽBENI PUT: Evo šta se desilo kad se vratio kući!

Share Button

Laura Arnold (42) iz Nanitona u Velikoj Britaniji, majka dvoje dece, otkrila je da je muž Kreg vara i odlučila je da se osveti.

Bila je veoma razočarana i besna kada je u telefonu svoga supruga pronašla poruke koje je Kreg razmenjivao sa ljubavnicom. Međutim, nije mu napravila ljubomorne scene i  nego je smislila pakleni plan. Naime, kada je Kreg otišao u Njujork na službeni put na dve nedelje, Laura je uspela da proda njihovu zajedničku kuću, a da on to ne zna.

„Mogla sam to da uradim jer su moji roditelji dali za kredit i uvek pomagali kada bismo se našli u škripcu i nismo mogli da platimo ratu“, rekla je Laura.

Kada se Greg vratio s puta, brava je bila zamenjena i u njegovoj dnevnoj sobi su sedeli nepoznati mladi ljudi. Lupao je i dozivao Lauru da mu otvori vraza, a onda je usledio šok.

„Primetio sam da je sav nameštaj nestao, osim kuhinjskog stola i stolica koje sam nasledio od oca, a Laura ga nije podnosila“, rekao je Kreg, shvativši je da ga je napustila, prodala kuću i sve njegove stvari stavila u džakove.

„Bio sam besan, ali život je previše kratak da bih ga potrošio na to, a i zarad dece sam odlučio da ne pravi veće probleme“, rekao je neverni muž, koji se posle prvobitnog šoka preselio da živi u Londonu.

Dejli mejl

Autor: Foto: Profimedia
Share Button
(Visited 1.371 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

one × one =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.