OVO NAS ČEKA POSLE SMRTI – Indijanci otkrili JEDINU PRAVU ISTINU o zagrobnom životu!

OVO NAS ČEKA POSLE SMRTI – Indijanci otkrili JEDINU PRAVU ISTINU o zagrobnom životu!
Share Button

Indijanci su uvek imali posebne vizije i verovanja vezane za život posle smrti. O tome je govorio i duhovnik Mmauricije Barbanel. Prema njemu, evo šta se dešava sa nama posle smrti.

„Možda zvuči čudno, ali ostaćete sasvim ista osoba kakvi ste i bili pre smrti. Odreći ćete se samo svog fizičkog tela. Prema spiritualistima, život posle smrti nije ništa apstraktno i zbunjujuće, naprotiv, to je život u kojem možemo i dalje da komuniciramo sa drugima.

Morate se osloboditi ideje da nakon smrti postoji večni san. U početku će duh kratko odmarati, a onda će ponovo početi tkati stare veze. Ne treba se bojati da nećete moći da prepoznate porodicu i prijatelje, oni dobro poznaju vas i biće spremni da vas dočekaju. To je večni zakon privlačnosti. Oni sa sličnim duhovnim osobinama ponovo će se sresti nakon smrti. Ali to neće biti jednostavne duhovne veze, jer spiritualisti posle smrti izvode mnoge akcije baš kao i kada ste živi.

Život nakon smrti

Čak i posle smrti živećemo u kući ili stanu u kojem smo boravili. Indijanci veruju da će duša nastaviti da boravi u prostoru u kojem je živela pre smrti. Razlog za to je jer ćemo zadržati određene navike. Duh će pamtiti fizički život, ponavljajući navike čak i nakon smrti. Hrana i piće deo su tih navika.

FOTO: PIXABAY.COM

Sve ove navike ostaće dok se duh ne zadovolji njima. Zanimljivo je to što će duh moći da ispolji svoje prirodne sklonosti. Ako smo u životu bili prisiljeni da radimo posao koji nam se nije dopadao, nakon smrti moći ćemo da radimo ono što smo oduvek želeli. Više neće biti potrebe za zaradom, a mnogi će ispuniti sebi želju i istražiće sve svoje talente.

Kao u snu

Svet duhova nije nam toliko nepoznat: često ga susrećemo tokom svojih snova, čak i nakon buđenja osećamo prisustvo tih snova. Pošto se nećemo moći odreći svojih zemaljskih verovanja, trebaće nam više vremena da prihvatimo duhovni život.

Zaključak: na vaš život posle smrti uticaće vaše navike, ali i srodni duhovi sa kojima ćete se sresti. Ako ste tokom fizičkog života dosegli visoke sfere duhovnosti, odmah ćete živeti svoj zagrobni život onako kako želite.

Ne morate brinuti, jer ćete vi uvek biti ono što želite. Svet duhova nije tako daleko od zemaljskog: duhovi su uvek u kontaktu sa svojim vezama (prijatelji, porodica, ljubavnici) koji su još živi,“ piše sajt aprilamente.info

Izvor: aprilamente.info, Foto: Pixabay.com

Share Button
(Visited 4.328 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

17 − 13 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.