Ovaj čovek je PREVARIO SISTEM i uspeo da osvoji lutriju čak 14 puta! EVO KAKO!

Share Button

Jedno istraživanje navodi da su vam veće šanse da vas udari grom nego da predvidite dobitnu kombinaciju na lutriji.

Iako mnogi ljudi ceo život igraju neku lutriju i ništa ne osvoje, jedan Rumun je to uspeo čak 14 puta.

Međutim, ove šanse, bar kada je u pitanju Stefan Mendel iz Rumunije, ne važe za njega. Ovaj ekonomista matematički je izračunao dobitne kombinacije.

Prva dva puta lutriju je osvojio u rodnoj Rumuniji u kojoj je pokušavao da zaradi dovoljno novca kako bi napustio tada komunističku zemlju sa svojom porodicom, piše Independent. Tada je zarađivao svega 67 evra mesečno.

Sa osvojenim novcem preselio se u Izrael pre nego što je uspeo da ode u Australiju, u kojoj je uspeo da čak 12 puta osvoji lutriju.

Mendela je naime, uspeo da „prevari“ sistem Virdžinija lutrije, ali to nije prošlo neopaženo, pa je završio u zatvoru, u kojem je proveo 20 meseci. Više nije moguće da na isti način „prevarite“ sistem i osvojite lutriju, iako je prevara, koju je on tada radio, tada bila legalna.

Naime, više ne možete da kupite tiket, odštampate ga kod kuće kao što je to radio ovaj Rumun. A kako je on čak 14 puta imao dobitnu kombinaciju?

Independent piše da je prvo potrebno izračunati koliko je mogućih dobitnih kombinacija (za lutriju u kojoj treba da izaberete šest brojeva od 1 do 40, to znači 3.838.380 kombinacija). Onda treba pronaći lutrije u kojima je džekpot tri puta veći ili čak više od broja mogućih kombinacija.

Onda treba sakupiti dovoljno novca da se plati svaka kombinacija, (Mendel je imao oko 2.542 investitora), štampati milion tiketa sa svakom kombinacijom (Ovo je ranije bilo legalno. Sada mogu samo u radnji da se kupe tiketi), dostaviti tikete licenciranim ljudima lutrije i osvojiti novac.

Naravno, ne treba da zaboravite da isplatite svoje investitore.

Foto: Profimedia

Share Button
(Visited 598 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

ten − 6 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.