OVA PORODICA JE IZGUBILA SVE ZBOG OGLASA NA FEJSBUKU

Share Button

Britancima Marki Higinsu i Beki Zenk život je dao veoma ozbiljnu lekciju.

Mladi supružnici su rešili da  promene mesto stanovanja, da se presele u stan, koji je bio bliže firmi u kojoj su zajedno radili. 22 -godišnja Beki je počela tražiti na FB, preko oglasa, firmu za selidbe, da bi svoje stvari i nameštaj preneli u novi stan. Između mnogih firmi, opredelila se za jednu.

Sajt kompanije je izgledao veoma profesionalno. Sa pozitivnim komentarima, rečima zahvalnosti, toplim preporukama, i slikama zaposlenih, čija su prijatna lica ulivala poverenje.

Ne razmišljajući dugo, Beki je okrenula broj jednog od ponuđenih kontakt telefona

Zakazanog dana dva čoveka su došla kamionom. Bili su veoma ekspeditivni. U roku 45 minuta iz stana su izneli SVE. „Delovali su kao da su u žurbi, ali mi smo jednostavno pomislili da su pravi profesionalci“ –  pričala je Beki o dva, kako se njoj učinilo, veoma učtiva muškarca.

Kada je žena zaključala stari stan i izašla napolje da bi dala radnicima firme novu adresu, kamiona više nije bilo. Sve što su imali, nestalo je: nameštaj, stvari, garderoba, dokumenta, čak i porodične slike.

 

 

Obraćanje policiji, za sada, nije dovelo do ozbiljnih rezultata. Ceo njihov život kao da se survao u provaliju.

„Ja nikad nisam plakala kao tada. Pokupili su, čak, i dečje igračke“ – sa suzama u očima priseća se Beki. Televizor je jedino što je ostalo, jer su supružnici rešili da ga prevezu svojim automobilom.

„Slomili su naša srca. Mi uvek možemo kupiti nov nameštaj, ali porodične uspomene niko nam ne može povratiti“ – govore supružnici.

Nažalost, Beki I Mark nisu jedini koji su postali žrtve prevare, kojih je, u različitim oblicima, sve više i na društvenim mrežama.

Deleći ovu informaciju, pokušavamo da se izborimo i sprečimo ovakve i druge vrste prevara. Podelite i vi ovu priču sa svojim bližnjima i prijateljima. Niko ne treba da postane žrtva ovakvih prevara.

uspesnazena.com

Share Button
(Visited 138 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

two + two =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.