Osam najbizarnijih razloga za razvod braka

Osam najbizarnijih razloga za razvod braka
Share Button

Prevara više nije najčešći uzrok razvoda braka, već bi to mogao da bude i Fejsbuk, dosadni kućni ljubimci, kolači ili muž kome su kućni poslovi draži nego vi.

Širi se kao virus

Razvod vaših prijatelja povećava verovatnost da će i vaš brak završiti razvodom za 75 posto, otkriva studija. Najnovija kovanica tzv. bračnih stručnjaka – „grupisanje razvoda“, dokazuje da loši osećaji mogu da pređu s jednog para na drugi.

Žurka povodom razvoda

Roker Džek Vajt i njegova supruga, britanski model Karen Elson odlučili su da raspad svog šestgodišnjeg braka proslave zabavom. Gosti su zamoljeni da dođu sami bez svojih boljih polovina.

Fejsbuk

Društvena mreža uzrok je brojnih razvoda naročito zato jer veliki broj ljudi provodi svoje slobodno vreme na njima, a ne s bračnim partnerima. Neki od njih najpre su obavestili sve svoje Fejsbuk prijatelje da se razvode, pa tek onda svoje bračne partnere.

Televizija

Televizija vrlo lako može da se ispreči između bračnih partnera, a u prilog tome ide i razvod braka u Indiji, gde je muž kao razlog naveo ženinu opsednutost sapunicama.

Kućni ljubimci

Kineskinja je pokrenula brakorazvodnu parnicu pošto je porodični ljubimac papiga počeo stalno da ponavlja reči „razvod“, „volim te“ i „budi strpljiva“, prenosi Xinmin Evening News. Žena je papigu odnela u advokatsku kancelariju u nadi da će ptica svedočiti protiv njenog muža.

Kućni poslovi

Žena u Nemačkoj podnela je zahtev za razvod 15-godišnjeg braka zato jer je njen muž bio opsednut kućnim poslovima. Najviše ju je naljutilo što je srušio zid kuće jer mu se učinio neurednim.

Kolači

Kinez je ženu ostavio zato jer je svaki dan za ručak pekla kolače. Njemu je dosadila ishrana bogata šećerom i ugljenim hidratima.

Novac

Prevara se skupo plaća, što dokazuje brakorazvodna parnica ruskog tajkuna Dimitrja Ribolojleja, u kojoj je njegova bivša supruga pretrpljenu duševnu bol naplatila sa preko 500 miliona evra.

Share Button
(Visited 96 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ten − 7 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.