Novi hit u svetu: Torte za PROSLAVU RAZVODA! Morate ih videti da biste razumeli! (FOTO)

Novi hit u svetu: Torte za PROSLAVU RAZVODA! Morate ih videti da biste razumeli! (FOTO)
Share Button

U slučaju da niste čuli ili naišli na društvenim mrežama na novi trend (ako već niste prisustvovali samom sličnom događaju) – ovih dana razvodi se slave.

Samim tim one figurice mlade i mladoženje koje krase torte, rođendanske sveće i prskalice nisu više jedini izbor ukrasa kad nešto slavimo. Naprotiv, to je samo početak jednog kreativnog spiska.

Da, torte za razvod očigledno su ozbiljna stvar.

Realno, zbog čega bi uživanje u torti trebalo ograničiti na uobičajena svečana dešavanja? Razvod se uvek dešava s razlogom, a za mnoge žene to je čak dobar korak ka napred, ka drugačijem životu. Pa, zbog čega onda ne biste proslavili početak novog poglavlja?

https://www.instagram.com/p/BYqj-DnF0zl/?utm_source=ig_embed

Torte za razvod

Sada kada znate da su torte za razvod braka prava stvar, vreme je i da bacite pogled koliko su ljudi bili kreativni i koliko su zapravo želeli da obeleže ovaj stresan događaj, te ga tako, ipak, pretvore u nešto pozitivno, piše Lepota&zdravlje.

Možda deluje smešno, ali ako upravo vi prolazite kroz razvod, ili neko vaš blizak, obeležavanje ovog događaja može doneti sve ono što vam treba: neophodan zaključak, rasterećenje, momenat kad ćete izbaciti sve iz sebe, radovanje novoj fazi života, nazdravljanje i ružnim i lepim stvarima koje ostavljate iza sebe… a sve to uz omiljeni dezert!

Zato, pogledajte ove neverovatne torte za razvod koje će vas, ako ništa drugo, bar nasmejati:

Lepota&zdravlje.

Foto:https://www.instagram.com/ledolci/

Share Button
(Visited 1.022 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *