Novakova FOTOGRAFIJA žestoko iznervirala premijera Australije, zbog toga mu je napravio PAKAO od života!!

Novakova FOTOGRAFIJA žestoko iznervirala premijera Australije, zbog toga mu je napravio PAKAO od života!!
Share Button

Đorđe Đoković gostujući na RTS otktrio je šokantne detalje o teroru Australije i njenog premijera Skota Morisona prema njegovom bratu Novaku.

Đorđe Đoković je otkrio da je okidač za ovakvo ponašanje australijskih vlasti bila fotografija koju je Novak objavio na Instagramu pred put u Australiju, kojom je obavestio fanove da je dobio medicinsko izuzeće za učešće na AO.

 Pretpostavljam da je to bila tačka spoticanja – rekao je Đorđe i dodao:

– Ta slika koju je objavio, da polazi za Australiju sa medicinskim izuzećem, pokrenula je pohlepnost gospodina Skota (Morisona, premijera Australije) da pokaže narodu… Jer je Novak stigao i napisao da ima medicinsko izuzeće, pa se podigao deo naroda ljut na čitavu politiku Australije, zato što još postoje australijski građani koji ne mogu da se vrate kući, a teniseri dolaze već drugu godinu, uz izuzeća, karantine.

Mlađi Đoković ističe da je premijer Morison odgovorio silom

– Premijer je na taj gnev odgovorio silom i kad je Novak postavio tu sliku i kad je postala viralna, dok je Novak bio u avionu, Morison je smišljao taktiku kako će se Novak vratiti kući i kako će mu staviti do znanja da se sa Australijom, velikom svetskom silom ne igra – rekao je Novakov mlađi brat.

Republika

Foto

Tanjug/AP

Share Button
(Visited 509 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

5 × five =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.