NIJE SUJEVERJE: MESEČEVA DIJETA je proveren način da smršate!

Share Button

Mesečeve mene mogu uticati na vaše telesno stanje, odnosno na mršavljenje, ili negu tela, a dijetu pod uticajem ove planete koristile su još naše bake.

Mesečeva dijeta

Reč je o postu koji treba načeti od početka svake Mesečeve mene, dakle jednom dnevno, ili četiri puta mesečno. Tada dolazi do promene magnetskog polja na Zemlji, što traje 24 sata, i upravo zbog toga dijeta traje čitav jedan dan.

U to vreme, bez obzira na naše želje, dolazi do pojačanog izlučivanja vode iz organizma, pa ako tokom tog razdoblja ništa ne jedemo, logično je da cemo smršati. Tokom posta treba popiti barem dve litre vode ili nezaslađenog čaja. Najvažniji učinak ove dijete neće biti gubitak telesne težine, već detoksikacija i opšti osećaj lakoće.

Ipak, oni koji ustraju u ovoj dijeti te započnu sa vežbanjem, u kombinaciji s balansiranom redukcijuskom dijetom, s vremenom mogu regulisati telesnu težinu i postići da se kilogrami ne vraćaju na staro. Radi boljeg učinka, započnite Mesečevu dijetu u vreme zadnje četvrti meseca. S obzirom da je u pitanju post, oni s težim zdravstvenim problemima moraju biti oprezni.

izvor:kurir.rs

 

 

Share Button
(Visited 71 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

13 − eleven =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.