“NE NUDITE MI VAŠU ŽENU, NI OVU MOJU NE MOGU DA SLUŠAM” Oglas Beograđanina koji prodaje mobilni telefon je APSOLUTNI HIT

“NE NUDITE MI VAŠU ŽENU, NI OVU MOJU NE MOGU DA SLUŠAM” Oglas Beograđanina koji prodaje mobilni telefon je APSOLUTNI HIT
Share Button

Mačke, preparirani delovi životinja, saksije, sablje ili vaše žene neće biti prihvatljive ukoliko ste mislili da ih ponudite u zamenu ovom prodavcu telefona.

Naime, jedan Beograđanin pre nekoliko dana objavio je oglas o prodaji novije marke telefona na poznatom sajtu za kupovinu i prodaju i da je zamena moguća, ali detaljan opis svega što ne dolazi u obzir mnoge je nasmejao do suza.

“Vrhunski telefon i odlično očuvan sto se vidi sa slika” počinje kao i svaki drugi i ovaj opis o prodaji mobilnog telefona. Međutim, nastavljajući dalje sa čitanjem uverićete se da je ovo daleko od običnog oglasa.

– Stvari koje nudite bicikle, kompjutere, preparirane životinje i preparirane delove tela životinja, saksije, tepihe, mačke i kerove, fotoaparate, digitrone, ikone, kajle, kačkete, noževe, sablje, gasne pištolje, garderobu, srebrne lančiće i narukvice itd, Soni plejstejšn i ko zna šta još, ja cenim jedan evro i koliko god vi mene ubeđivali da to meni treba i kako ću ja sa tim biti prezadovoljan mene to ne interesuje i vredi mi jedan evro. Venčanice i odela ne nosim ni to mi ne treba – jasan je ovaj prodavac.

– Naravno ne prihvatam u zamenu ni cveće visibabe, kelerabe, ljubičice, jer me to ne interesuje i ne nudite mi u zamenu ni vaše žene, jer ni ovu moju ne mogu da slušam, a kamoli tuđu i ne zanimaju me telefoni koji su pogodni za rimu… Ne uzimam ni telefone koji su kvašeni ili upadali u vodu – bilo slatku ili slanu i koji su više u vodi proveli nego njihovi vlasnici. I nemojte me ubeđivati kako ste ga tako kupili jer ja nikad do sada nisam čuo da bilo koja firma ima prodavnicu u Dunavu, Savi, Jadranskom ili Egejskom moru – napominje ovaj prodavac.

On u zamenu ne prihvata ni – kućne ljubimce.

– Kerove, mačke i ostale životinje ne uzimam. Kad budu izmislili kerove i mačke sa minimum jedan gigabajt ram memorije da imaju kameru, slušalice, mikrofon i da sa njih može da se okrene neki broj telefona, e onda mi se javite i dogovaramo se. Naravno i koliko god da su rasni moraju imati papire i moraju biti očišćeni od parazita.

Međutim, ispod ovog oglasa dočekalo nas je i prijatno iznenađenje, a to je više pohvala i preporuka na račun ovog šaljivog prodavca.

blic.rs/FOTO: PROMO

Share Button
(Visited 533 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *