Muž „dokazao“ da njegova žena nosi tuđe dete, nastao opšti haos (video)

Muž „dokazao“ da njegova žena nosi tuđe dete, nastao opšti haos (video)
Share Button

Na internetu se juče pojavio snimak na kom se vidi kako navodni muž tvrdi da njegova trudna supruga nosi dete drugog muškarca.

Snimak je nastao tokom darivanja deteta, odnosno, takozvanog baby showera i prikazuje muškarca koji pred gostima optužuje suprugu i muškarca s kojim ga je navodno varala.

Prevareni muž se na početku snimka obraća svom advokatu i govori da imaju dokument koji dokazuje da ga je varala. „Znate da očekujem dečaka. Ipak, pogledajte ovaj test trudnoće. Znate da ću postati tata, ali prevideli ste jedan bitan detalj“, govori suprug. „Ovo je dokaz da nije trudna četiri meseca već šest meseci“, dodaje.

Husband provides proof that the child is not his during baby shower in front of everyone, including the man she cheated with from trashy

Njegova žena želela je nasamo rasprave o tome, ali on je bio odlučan u svojoj nameri da razotkrije istinu. Advokat, koji sedi za stolom, zatim publici pokazuje snimak na kojoj se vidi kako muškarac grli buduću majku.

„Ovo nije moje dete, ova zabava je za njih dvoje“, dodaje muškarac. Otac žene zatim se u šoku okreće i pita je o čemu govori njen suprug. „Reč je o nesporazumu, tata“, odgovara mu. Suprug zatim odlazi, a žena ga prati dok ostali gosti nastavljaju prepirku, a navodni ljubavnik čak je dobio tortu u glavu.

Snimak je objavljen na Reditu i odmah je postao hit, iako nije jasno gde je tačno nastao niti je potvrđeno da je autentičan.

Krstarica.com

Share Button
(Visited 1.042 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

six + seven =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.