Mladež na ovih 12 mesta donosi vam sreću, poreverite da li ga imate!

Mladež na ovih 12 mesta donosi vam sreću, poreverite da li ga imate!
Share Button

Polazeći od načela drevnih kultura koje proučavaju razne segmente života pa samim time i madeže na telu, teško je zaobići hinduizam.

Naime, hinduisti veruju kako madež na određenom delu tela označava neko stanje ili još bolje, blagostanje u budućnosti. Veličina, oblik i boja mladeža takođe imaju uticaj na drevno iščitavanje njegovog značenja, a zanimljivo je i vedsko tumačenje. Prema Vedima, ovo je 12 mesta na kojima je dobro imati mladež jer on predstavlja bogatstvo, posedovanje veće količine novaca kao i mogućnost čestih prekooleanskih putovanja.

1. Mladež na desnom obrazu

Osoba koja ima mladež na obrazu će vrlo brzo nakon sopstvenog venčanja steći veliko bogatstvo.

2. Mladež iznad usana

Mladež koji je proslavio Sindi Kraford je mladež koji odlikuje uporne i tvrdoglave ljude koji lakše od drugih dolaze do cilja, pa samim time se i brže bogate od drugih ljudi.

3. Mladež kod nosa

Ako je mladež na nosu i odmah pored njega, velika je verovatnoća da će vlasnik tog ponosa biti imućna osoba. Osobe s mladežom na nosu doživeće uspeh, zdravlje i poslovni uspeh u životu.

4. Mladež na peti

Mladeži na ovom mestu nisu česti, ali osobe koje ih imaju sklone su čestim putovanjima. Češće u blizini svog rodnog grada, ali putovanja su putovanja, zar ne? Naravno, niti putovanja preko oleana nisu baš toliko retkost za ovu osobu…

5. Mladež na struku

Ovaj vrlo prefinjeni madež imaju doista posebne osobe. Iako vlasnici madeža na struku se većinu života osećaju nezadovoljnima i nemirnima jer uvek teže nečem višem, te iste osobe će često biti i vrlo uspešne i puno toga postići.

6. Mladež između očiju

Takozvano „treće oko“ obeležava bogatstvo i zadovoljstvo životom većinu vremena. I ono najvažnije, vlasnici madeža između i iznad očiju će se naputovati u životu.

7. Mladež na desnom dlanu

Ako si i ti jedna od onih koji imaju mladež na desnoj ruci, tj. na dlanu, okusićeš bogatstvo u životu. Ipak, važno je i gde se taj mladež nalazi. Ako se nalazi na gornjoj polovini dlana do bogatstva ćeš doći lako, a ako se smestio na donji deo dlana, moraćeš se malo pomučiti, ali biće uspešno.

8. Mladež na bradi

Uprkos činjenici da su osobe koje imaju mladež na bradi nesklone druženju s velikim brojem ljudi i socijalizaciji, one će biti itekako srećne i imati izbalansiran život.

9. Mladež kod pupka

Ove osobe su pravi srećkovići, jer će na lakši način ići kroz život i dolaziti do važnih stvari. No, i vlasnici ovog madeža su vrlo racionalni u trošenju. Osim po pitanju hrane, tu su pravi hedonisti.

10. Mladež na desnoj strani prsa

Osobe koje na ovom mestu imaju mladež uživaće miran život s puno blagodati.

11. Mladež kod uva ili desnoj strani lica

Bilo da se mladež nalazio tik do uva ili na rubovima obraza, vlasnici takvih mladeža će imati ispunjen i bogat život. Naravno, uslov je da se mladež ili mladeži nalaze na desnoj strani lica…

12. Mladež na malom prstu

Nije bitno nalazi li se madež na malom prstu desne ili leve ruke, vlasnici ovih mladeža će jednostavno uživati u životu i možda proputovati i ceo svet.

Kurir.rs/miss7, Foto: Profimedia

Share Button
(Visited 2.313 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

nineteen + eighteen =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.