MILIJANU LEČIO PSIHIJATAR ZBOG VEZA SA STARCIMA! Majka očajna: REKLI SU MI DA NEMA LEKA!

MILIJANU LEČIO PSIHIJATAR ZBOG VEZA SA STARCIMA! Majka očajna: REKLI SU MI DA NEMA LEKA!
Share Button

Majka lepotice iz Pilatovića Milijane Bogdanović (21), Slađana Bogdanović, otkriva da je ćerku vodila kod psihijatra da je izleči od ljubavi prema znatno starijim muškarcima!

Ona kaže da Milojko Božić (74) nije prvi deda kog je Milijana zavolela.

– Kada smo u njenoj četrnaestoj godini shvatili da voli znatno starije, odlučili smo da se posavetujemo sa lekarima da li postoji lek za njeno stanje. Išle smo zajedno kod psihijatra i psihologa, a potom je ona sama odlazila na seanse. Doktori su, međutim, rekli da se to njeno stanje ne leči, već da je ona prosto takva. Objasnili su nam da joj ne fali očinska figura, već da jednostavno ima takav gen. I onda smo se pomirili sa tim. Znali smo da nikada neće imati vršnjaka za partnera, već da će birati one sa velikom razlikom u godinama u odnosu na nju – priča Milijanina majka Slađana, koja je insistirala da joj ne objavljujemo fotografiju jer ne želi da u Užicu, gde radi, upiru prstom u nju.

Ona otkriva da je Milijana oduvek birala društvo svoje babe!

– Njoj je bilo dosadno da se druži sa vršnjacima, a kad bi baba otišla do sela da se vidi sa svojim društvom, Milijana bi uvek krenula za njom. Kafiće i diskoteke nije posećivala, ali zato je u kafane rado odlazila jer tamo ima tog matorog sveta – zaključuje Slađana.

Pozvaću ćerku pre ulaska u Parove

Milijanina majka Slađana planira da se čuje sa ćerkom pre nego što ona sa verenikom Milojkom uđe u Parove:
– Pretpostavljam da će se tamo dugo zadržati, pa hoću da se ispričamo i da joj pružim podršku. Ja sam joj majka i uvek ću stati iza njenih odluka. Ona je moje parče mesa. Kada je njen otac u pitanju, situacija je drugačija. I da želi da kontaktira s njom, ne sme, jer ga je Milijana prijavila policiji, pa mu je izrečena mera zabrane prilaska i komuniciranja.

I. Gajić/Informer.rsFoto:Zoran Sinko

Share Button
(Visited 2.460 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

3 × 1 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.