Mačke mogu isceliti teške bolesti, privući novac i bogatsvo, ali postoji samo jedan način!

Mačke mogu isceliti teške bolesti, privući novac i bogatsvo, ali postoji samo jedan način!
Share Button

Mačka uzima pod svoje, ne samo vlasnika, nego celu porodicu s kojom živi, dom i okolinu. Nemojte da vam smeta kad se mačka samo trlja o vas.

Tokom tog čina ona deli s vama svoje astralne sile, čaroliju koju svaki čin ima. Ako je odgurnete, lišavate se pozitivne energije koju vam ta čarobna životinja želi dati, piše The minds journal.

S mačkama ne postoji drugi put. One vam ne mogu ponovno dati takve astralne sile, a možda čak mogu i uzeti natrag ono što su vam dale u prošlosti.

Mačke su zaštitnici domaćinstva u kojem žive, štite dom od zlih duhova. Područje koje mačka smatra svojim, blagoslovljeno je pozitivnom aurom. Njena prisutnost pomaže čak i kad se neko useli u staru kuću u kojoj je već neko pre živeo.

Mačka i zli duhovi

Kada mačka pronađe zle duhove u kući, mačka pokušava da utvrdi njihove namere, a zatim te duhove ukloniti iz kuće u potpunosti. Ako ste uhvatili svoju mačku kako sedi na određenom mestu u kući i dugo vremena bulji u nešto, to znači da tu postoje zli duhovi.

Pomozite svojoj mački čitajući molitve ili obavite ritual čišćenja. Možete jednostavno nadimiti prostor pelinom. Pelin se smatra vrlo moćnim alatom za protjerivanje zlih duhova.

Astralna sposobnost mačke je toliko jaka da može prestrašiti duhove i osloboditi kuću od duhova. Iz tog razloga, čarobnjacima se ne preporuča tokom seanse u sobi držati mačku.

Ona može uplašiti astralno biće. Iako je u nekim slučajevima prisutnost mačaka tokom magijskih rituala, naprotiv, vrlo poželjna.

Mačka i dom

Ljudi koji su ljubomorni na vas mogu na vas baciti zlo oko, što dovodi do gubitka zdravlja, bogatstva i prosperiteta.

Ako sumnjate da vam preti opasnost od nečega, strahujete od uroka ili susrećete nekoga ko namerava da vam naudi, dodirujte svoju mačku s obe ruke, milujte njenu levu šapu i nastavite sve do repa.

To će vam omogućiti bliski kontakt s vašom mačkom. Dok to činite, vi se usklađujete s moćnim životinjskim carstvom koje će otklonili čak i najjači napad od strane veštice ili čarobnjaka.

Mačke su kanali kroz koje se prenosi kozmička energija i oni mogu dovesti veliku količinu pozitivne energije u dom u kojem obitavaju.

To je razlog zašto one mogu pridoneti dobrobiti i prosperitetu njihove ljudske porodice. Mačke biraju geopatogenu zonu u kući u kojoj žive. Te zone su mesta gde teku velike količine negativne energije.

U Rusiji postoji ritual gde se pre useljenja, pusti mačka u kuću. Ukoliko se radi o staroj kući, mačka će eliminirati negativne energije koje su ostavili poslednji vlasnici. Mačka će privući snažnu energiju u kuću jer su naučile živeti u visokim energetskim zonama.

Isceljivanje s mačkama

Mačke imaju veliku magičnu moć koja može isceliti osobu. To vredi za sve vrste i boje mačaka. Ona će ležati na obolelim mestima svog bolesnog gospodara i nehotice ga isceljivati od bolesti.

Možete biti na kontinuiranom procesu ozdravljenja samo glađenjem mačke. Ta aktivnost ublažava emocionalni i mentalni stres. To je najlakši način lečenja.

Što se tiče psiho-emocionalnog učinka na ljude, veruje se da Perzijske, Sphinx, Rex i Munchkins rase mačaka imaju dvostruko veće magične moći nego mačke drugih rasa. Zbog svojih fizičkih obeležja veruje se da imaju jake isceliteljske sposobnosti.

Kako boja igra važnu ulogu kada želite iskoristiti magične moći mačke

Ako želite koristiti magične moći mačke, izuzetno je važno uzeti u obzir njenu boju.

Crna: Crna boja mačke povezuje se s okultnim moćima, vešticama, magijom i zaštitom. Verovali ili ne, crne mačke imaju veliku moć apsorbiranja negativne energije. Njihova prisutnost donosi mudrost i moć dobrog rasuđivanja.

Crvena: Ove životinje su povezane s muškom energijom i snagom sunca, kao i Yang energijom. Crvene mačke privlače novac, bogatstvo i fokus.

Plava (siva): Njihova pozitivna energija pomaže u održavanju sreće, ljubavi, mira i emocionalne stabilnosti.

Bela: Bele mačke mogu smanjiti stres. Čarobnjaci mogu stvoriti lunarnu magiju s belim mačkama. Ove životinje poseduju energiju koja može pružiti dobro zdravlje ljudima u kućanstvu.

Dvobojne mačke (poput sijamskih): One mogu doneti dugovečnost, uspeh, solarnu magiju i Yan energiju.

Trobojne (Calico): One štite obitelj od bilo kakvog zla gde god se nalazili i privlače prosperitet i sreću.

Prugasta (tabby): Za one koji žele privući sreću, veselje i živost u njihove živote, ova mačka je idealan izbor. Ona privlači vibracije koje drže podalje stresne situacije, te prenose dobro raspoloženje na ljude koji žive u njihovoj okolini.

AUTOR: 

Crna mačka Crno mače, Foto: Profi

Share Button
(Visited 1.796 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

5 × one =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.