Legendarni Rađa jakim rečima brani Đokovića: Nećeš po Anti i Mati, pa udri po Novaku iz svih oružja!

Legendarni Rađa jakim rečima brani Đokovića: Nećeš po Anti i Mati, pa udri po Novaku iz svih oružja!
Share Button

Legendarni košarkaš bez dlake na jeziku, pružio je podršku i objavio fotografiju sa srpskim teniserom.

Nekadašnji hrvatski košarkaš Dino Rađa kaže da se ovih dana svi u Hrvatskoj takmiče ko će žešće i sočnije kritikovati ideju i pokušaj srpskog tenisera Novaka Đokovića zbog korona virusa u Zadru.

Đoković je bio inicijator Adria Toura, turnira humanitarnog i egzibicionog karaktera koji je odigran u Beogradu, a planirano je da obiđe ceo region i drugog vikenda se preselio u Zadar.

– Neverovatna je količina s*anja po Novaku ovih dana. Takmičenje ko će ga više po*enjati. Čovek je uradio sve da pomogne nama Hrvatima da se promovišemo i da pokušamo spasiti bar deo sezone – počeo je Rađa svoju priču.

Umesto toga, turnir je stopiran pred finale u Zadru, drugog vikenda, kada je Bugarin Grigor Dimitrov objavio da je pozitivan na korona virus.

Strani mediji su odman osuli paljbu po Đokoviću koji je između ostalog postao i predmet karikatura, iako ideja nije bila loša.

– I naravno, budi dobar i pojedi go*no. Je li bilo grešaka, naravno da jeste. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija, pa tek onda ostali učesnici – priča Rađa.

Nevjerovatna je kolicina sranja po Novaku ovih dana. Natjecanje ko ce ga vise pokenjat. Covik je napravija sve da…

Posted by Dino Rađa official on Среда, 24. јун 2020.

On je podsetio i na to da niko ne kritikuje neke stvari iz hrvatske svakodnevice i aludirao na licemerje jer je lakše „udariti“ na Đokovića nego „Antu i Matu“.

– Za poređenje pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetališta, javni prevoz itd. Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distance. Ali naravno da nije baza s*at po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovek je rizikovao i svoje zdravlje da bi nama nešto napravio – nastavlja Rađa.

Čuveni košarkaš kaže da je korona virus i dalje među Hrvatima, kao i u ostatku Evrope, iako su se uljuljkali da je sve u redu skorašnjim rezultatima.

– O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica a situacija zasad duplo gora, da ne tražim dalje. Ovo šta se dogodilo pametni će shvatiti kao upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti jer smo se svi zajedno previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držati uputstava. Zdravi i veseli bili – zaključio je Rađa.

(M.LJ)

Share Button
(Visited 454 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *