Ko vam izgleda kao najgluplja osoba na slici?

Ko vam izgleda kao najgluplja osoba na slici?
Share Button

Svaki izbor koji napravimo u svakodnevnom životu govori ponešto o tome ko smo zapravo.

Zavisno od toga kako stiskamo pesnicu, koja nam je omiljena boja, šta prvo primetimo na fotografiji, možemo da otkrijemo da li smo pasivni, agresivni, puni samopouzdanja i tako dalje.

Na taj način možemo bolje da razumemo naše reakcije na određene situacije. Mi imamo za vas jedan zanimljiv test. Pogledajte sliku ispod. Ko vam izgleda kao najgluplja osoba na slici? Ne razmišljajte previše, samo izaberite.

Ko vam izgleda kao najgluplja osoba na slici?

Osoba broj 1Ako ste izabrali osoba koja samo sedi i čeka da grana padne, vi ste neko ko često odustaje. Vi imate sopstveno mišljenje, ali ne znate kako da utičete na situaciju, pa radije prihvatate uslove koji su vam ponuđeni. Vi niste neko ko će se generalno svađati ili istupiti i više volite kada su stvari tihe i miroljubive. Pošteni ste i imate nežno srce.

Osoba broj 2Vi ste ljubazna osoba, ali skloni ste ishitrnom donošenju odluka. Obično ne dajete sebi dovoljno vremena da razmislite o svojim odlukama ili da pogledate širu sliku. Zbog ovoga činite greške koje iste izbegli samo da ste duže razmislili. Ljudi vas doživljavaju kao tvrdoglavu osobu.

Osoba broj 3Vi ste tip osobe koji se bori do kraja. Retko odustajete i borite se za svoja verovanja do poslednjeg trenutka. Imate njuh za biznis i možete biti veoma uspešni jer razmišljate o raznim strategijama kao rešenjima za različite situacije i probleme.

Osoba broj 4Vi ste pravi buntovnik! U stanju ste da se borite i protiv samog sebe u nekim situacijama da biste dokazali poentu. Mada, ove male igre čine da prestanete da razmišljate racionalno. U jedno nema sumnje, rođeni ste revolucionar iako ćete možda upucati sebe u stopalo ponekad.

megakviz.com

 

Share Button
(Visited 2.777 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *