Indijac nosi masku od zlata vrednu skoro 4.000 dolara

Indijac nosi masku od zlata vrednu skoro 4.000 dolara
Share Button
Indijac Šankar Kurade privukao je pažnju kako lokalnog stanovništva tako i šire javnosti kada je kao zaštitu u vreme korone počeo da nosi zlatnu masku za lice, čija je vrednost skoro 4.000 dolara.
„Do ideje da napravim zlatnu masku došao sam kada sam video čoveka koji je nosio srebrnu masku. Pošto ja volim zlato i zlatni nakit, teške lančiće i veliko prstenje pomislio sam zašto ne bih mogao da nosim i zlatnu masku. Zamolio sam svog lokalnog zlatara da mi napravi zlatnu masku. Maska je teška 2,5 kilograma, a koštala me je 289.000 rupija (3.869 dolara)“, rekao je Kurade, piše Sputnik.
Naveo je i da maska ima rupice koje mu omogućavaju nesmetano da diše, ali ukazao i da se i pored maske i dalje pridržava mere fizičke distance, prenosi Klix.
Kurade kaže da je u Maharaštri (država u Indiji) gde živi ljubav njegove porodice prema zlatu poznata, ali da je zlatna maska ipak privukla pažnju kako lokalnog stanovništva, tako i medija.
„U centru pažnje sam kada se u javnosti pojavim sa zlatnom maskom. Iako je u ovoj zemlji poznata fascinacija moje porodice zlatom, ipak zlatna maska je potpuno nešto novo i izaziva znatiželju kod mnogih“, rekao je Kurade.

Autor: Klix
Share Button
(Visited 1.283 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *