Dr.Nestorović: Žene mi se nude na sve strane, zovu čak i moju suprugu

Dr.Nestorović: Žene mi se nude na sve strane, zovu čak i moju suprugu
Share Button

Evo kako treba da izgleda intimni odnos onih koji su preležali koronu.

„Žene mi se više javljaju, empatičnije su. Svašta je bilo, čak i prošenja. Jedna žena je zvala moju suprugu i pitala je u kakvim smo odnosima. Rekla joj je da će je lično zameniti ako se kojim slučajem razvodimo“, navodi dečji pulmolog prof. dr Branimir Nestorović . On je za štampano izdanje Objektiva rekao da dobija i nepristojne ponude od pripadnica suprotnog pola.

„Ma, opšte ludilo! Ima ih koliko hoćete. Nude se na sve strane“, navodi dr Nestorović, koji je zbog svoje otvorenosti i neposrednosti postao miljenik naroda. Iako je odnedavno u penziji kaže da po ceo dan radi.

„Mala šala! Bar ne ustajem ujutru rano, i to mi je super. Imam vremena da na miru popijem kafu, doručkujem, prelistam novine, odem na pijacu u mom Obrenovcu i istračarim s dobrim ljudima. A penzija mi je dobra, zaista. Da sam znao da je ovako lepo, otišao bih i ranije“.

Šta za vas predstavlja izvor pozitivne energije?

„Ljudi pored mene i oko mene. Sad kad sam u penziji, više sam kod kuće, to me ispunjava. Kad se vraćam iz grada, uđem u dvorište, a moje kuče skoči na mene i mazi se sa mnom. Kad ustanem ujutru, čujem ptičice, ne čujem automobile i tenkove pod prozorom, ne vidim budale na ulicama kad idem na posao i niko mi ne trubi da me otera tamo gde ne treba. To je pozitivna energija. Ipak, i meni ponekad nestane osmeh s lica. Nedavno mi je preminuo tast i to me je jako pogodilo“.

Koji je vaš stav i savet onima koji su preležali kovid-19 kad je vođenje ljubavi u pitanju?

„Ako se osećate dobro, ko će vam zabraniti da budete intimni sa svojim partnerom? Radite onako kako mislite i osećate da treba. Naravno, sve ima svoju dozu i umerenost“.

AUTOR: 

Foto: Printscreen
Share Button
(Visited 1.124 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 × 1 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.