Bosanac prodaje „JUGIĆA“ ZA BORBU PROTIV VANZEMALJACA, valjaćete se od smeha zbog opisa!

Share Button

Ovo je na toliko nivoa genijalno smešno, pazite da ne padnete sa stolice!

Na jednom regionalnom sajtu za kupovinu i prodaju svega i svačega našao se neverovatan oglas za „jugića“… I to ne kakvog, već za model YUGO 45 Space Warrior!

Prodavac je uz fotografije ovog nesvakidašenjeg vozila postavio i tekst koji je, u najmanju ruku, genijalan!

Oglas vam prenosimo u celosti:

„Vozilo izrađeno kao limitirana serija specijalizovanih borbenih vozila za borbu protiv nepoznatih objekata iz svemira.

Vozilo raspolaže sa električnih 1.066 KS, ubrzanje 0-1.000 = 15,6 sekundi, maksimalna brzina = nepoznata. Od opreme za zemaljsku upotrebu poseduje: desni retrovizor, rezervni točak (peti), flip ap sajlu za šlepanje (ne morate je postavljati, samo je jednostavno otkačite sa pak tregera i spremna je za upotrebu ukoliko vašem svemirskom brodu nestane oktana ili jednostavno crkne), ambijetalno osvetljenje (više od 1.000 boja, moguć automatski ili manuelni mod), auspuh, paket opreme za policiju, karta sveta, mobilni svetleći radio (BT, FM, USB, AUX), čip tjuning STAGE X, urađene mape glavnog računara. Vozilo uopšte nije uočljivo na putu, tako da može da se koristi i za druge svrhe, najčešće preljube.

Oprema za svemir: Satelitski komunikator svih mogućih frenkvencija podešenih tako da ne ometaju kretanje vazdušnog saobraćaja, može da locira više objekata istovremeno na različitim udaljenostima (u svetlosnim godinama), obložen je neprobojnom folijom od vanzemaljskih lasera, nevidljiv za bilo koju vrstu NLO radarskih sistema. Uz vozilo dolaze kosmička odela (4 kom). Na zahtev kupca moguća bilo koja provera ISKLJUČIVO U OVLAŠTENIM SERVISIMA!!! Zamena moguća za neku običnu civilnu varijantu, krave, koze, krmače, ajkule, drakule ne prolaze.“

Dakle, ako ste zainteresovani jer vam je neophodno vozilo za borbu protiv vanzemaljaca, u taj ljuti boj moći ćete da krenete za samo 999,99 konvertibilnih maraka, odnosno 60.500 dinara.

AUTOR: Foto: Printscreen olx.ba

Share Button
(Visited 1.488 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

11 + fifteen =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.