BOLJI KVALITET ZA MANJE PARA Prostitutke iz Srbije i Hrvatske „ubile“ konkurenciju u Liverpulu nižim cenama!

Share Button

Prostitutke u Liverpulu prodaju seks za samo četiri funte, a na to su prinuđene zbog konkurentkinja koje su došle iz Srbije i Hrvatske!

„Liverpul eho“ je istražio ovaj fenomen i došao do saznanja da je „nelojalna konkurencija“ ubila u pojam lokalnu ponudu u liverpulskom distriktu „crvenih fenjera“.

Seksualne radnice iz tog engleskog grada krive žene i deovjke iz Istočne Evrope za pad cena. „Eho“ je istražujući slučaj otkrio da se u Ulici Šel u Kensingtonu nalazi novi distrikt „crvenih fenjera“.

Liajm, koji živi u toj ulici, kaže da neke devojke prodaju ljubav za samo četiri funte.

– Nisam svodnik. Nemam ništa s njima i njihovim novcem. Samo me ponekad počaste pićem, a ja pazim da su mušterije dobre prema njima – kaže on.

Natali, jedna od lokalnih prostitutki, rekla je da je zbog konkurentkinja morala da spusti cenu.

Njen momak Džek objašnjava da su problem napravile devojke iz Istočne Evrope, a da najviše seksualnih imigrantkinja dolazi iz Srbije i Hrvatske.

– Prelepe su, zadivljujuće. Ali lokalne devojke… Ponekad moram da im „pozajmim“ zube – kaže Džek i dodaje da većina devojaka mora da radi zbog droge, pošto su zavisnice.

On smatra da su devojke iz Srbije mogle da spuste cene pošto je u njihovim zemljama život jeftiniji nego u Engleskoj.

– One su oborile cene cenu jer se bore za posao, a i očajne su zbog droge. Jednom je pet muškaraca čekalo u redu za seks po pet funti, dakle za ukupno 25 funti. To je uvreda – zaključio je Lijam.

Autor: alo.rs

Share Button
(Visited 133 times, 1 visits today)

Comments

comments

Afrodita

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

10 + 19 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.