BLUDNI SVEKAR Vladimir simpatiji pisao o ubistvu Jelene!

Share Button

Telefon koji je komšija porodice Marjanović pronašao na ulici u Borči nije pripadao pokojnoj Jeleni Krsmanović Marjanović, vec njenom svekru, koji je sa osobom od poverenja razmenjivao poruke o snajinom ubistvu!

– Vladimir je izgubio svoj mobilni telefon početkom septembra ove godine, kada je išao po Janu u vrtić. Zoranova devojka Zoka Mitrović se naljutila na njega zbog toga i tri dana nije pričala s njim! U telefonu su bile njegove poruke o Jeleninom ubistvu, koje je razmenjivao sa nekim kome je verovao – tvrdi Rada Matić iz Beča, koja je prošle godine sa Zoranom Marjanovićem razmenjivala lascivne poruke „da bi ga raskrinkala“, i dodaje da je svekar bio u panici posle malera koji ga je zadesio.

Vladimirove poruke
Vladimirove poruke, Foto: Privatna arhiva

– Vladimir je kao lud tražio telefon. Bio je van sebe. Pred svima u kući je ispričao šta mu se dogodilo, zbog čega je Zoka bukvalno poludela! Urlala je na njega kao mahnita. Znala je da u telefonu ima slika, snimaka i poruka koje ne sme da vidi niko osim njih. Vladimir se najviše dopisivao sa Dušicom iz grupe za Zoranovu podršku, koja je do ušiju zaljubljena u njega! Požalio joj se da je izgubio mobilni kada je išao po Janu u vrtić i da se zbog toga posvađao sa Zokom. U telefonu su bile i poruke koje je pisao ženama iz grupe i kojima je slao neke selfije koji nisu za javnost! Žene iz grupe znaju da je Dušica zaljubljena u Vladimira, ali on još ne zna za to! – kaže Rada i dodaje da se Vladimir jadao Dušici da je neko plasirao priču da je njegov telefon nađen na nasipu.

– Moj telefon je izgubljen pre dve nedelje, i to ovde, u ulici. Ne znam ko ga je našao. Oni pišu o telefonu na nasipu, da je stajao u blatu 16 meseci i da je navodno pripadao ubici – navodi se u poruci koju je Vladimir napisao Dušici 15. septembra u 21.36, neposredno pre Zoranovog hapšenja!

Rada Matić otkriva da Dušica ne sme da kaže Vladimiru kakva osećanja gaji prema njemu.

Vladimirove poruke

Foto: Privatna arhiva

– Dušica ne sme da prizna Vladimiru da ludi za njim! Zbližili su se u grupi i non-stop se dopisuju. Ona kupuje novine samo zbog njega, da bi pročitala šta je izjavio i videla njegove fotografije, jer se do sada još nisu sreli – kaže Rada Matić i ističe da je pravedno što je Vladimir izgubio telefon, jer je tako sam raskrinkao sve Marjanoviće.

U nastavku istrage, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu je za 30. oktobar planirano ispitivanje još dva svedoka, koje je pozvalo tužilaštvo.

Porodica Krsmanović pronašla je tri nova, odlučujuća svedoka. O tome su obavešteni i policija i tužilaštvo. Ovi svedoci su spremni da govore o odnosima u porodici Marjanović, kao i o danu Jeleninog nestanka.

Autor: S. Dž. S./Alo.rs

Share Button
(Visited 193 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

nineteen + nine =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.