Bio nevin do 34. godine, a sada je otac 82 deteta

Bio nevin do 34. godine, a sada je otac 82 deteta
Share Button

Kandidat za Ginisovu knjigu rekorda po broju začete i rođene dece svakako bi mogao da bude Ed Huben, 42-godišnji Holanđanin koji je danas ponosni otac 82. mališana.

Ovaj podatak poprima novu dimenziju ukoliko se uzme u obzir da sva ta deca nisu starija od 9 godina pošto je Ed bio nevin do svoje 34. godine.

Naime, Huben je svoje dobročinstvo započeo doniranjem sperme na lokalnim klinikama, ali je uskoro shvatio da postoji mnogo prirodniji način za oplodnju.

Danas ima seksualne odnose s otprilike 15 žena mesečno kako bi im ispunio želju da postanu majke. Huben je vrlo uspešan u svojoj delatnosti s obzirom da 85 odsto žena sa kojima je imao odnos na kraju zatrudni. Njegovoj „porodici“ od 82 deteta u narednim mesecima će se pridružiti još 10 beba.

Tajna njegove popularnosti leži i u činjenici da Ed za svoje usluge ne traži novac kao što to čine banke sperme. On ima samo jedan uslov – žena koja želi da zatrudni s njim mora da dođe kod njega u Mastriht.

Međutim, i tu je spreman da izađe svojim klijentkinjama u susret. Ukoliko se neka žena nalazi u izrazito plodnom periodu, a ne može da se zaputi put Mastrihta tada, Huben je spreman da ode do nje, pod uslovom da su mu putni troškovi i smeštaj plaćeni.

Žene ga pronalaze na sajtovima koji reklamiraju donore sperme, a on od njih traži jedino medicinske podatke. Kako ga dobročiniteljstvo ne bi dovelo do prosjačkog štapa, buduće majke moraju potpisati ugovore kojima se odriču tužbe za alimentaciju od Hubena.

vesti-online.com

 

Share Button
(Visited 2.410 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

9 − 2 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.