Bila je toliko teška da je uništila 3 trake za trčanje, a danas muškarci trče za njom (FOTO)

Bila je toliko teška da je uništila 3 trake za trčanje, a danas muškarci trče za njom (FOTO)
Share Button

Trka Sare Kavanah da prepolovi svoju težinu dovela je do toga da uništi 3 trake za trčanje – ali rezultati su neverovatni.

Tara je uspela da „prevrne“ vagu sa njenih 133 kilograma, ali je nakon smrti bliskog prijatelja odlučila da preokrene svoj život i izađe na kraj sa viškom kilograma koji joj je ozbiljno ugrožavao zdravlje.

Ona je svakog dana tračala 2 do 4 sata ispred televizora u svojoj dnevnoj sobi, i za godinu dana uspela da izgubi neverovatnih 60 kilograma.

Foto: Profimedia/Caters News

„Odlučila sam da me težina više ne sprečava da radim stvari koje želim. Od kada sam smršala, uradila sam neke neverovatne stvari koje nikako ne bih mogla da sam i dalje debela“, priča Tara.

Tokom svog puta ka manjku kilograma, Tara se okrenula i zdravijoj hrani i pomno je pratila broj kalorija koje svakodnevno unosi u svoje telo kako bi bila sigurna da troši više nego što unosi.

A naporan trud joj se deifnitivno isplatio.

Foto: Profimedia/Caters News

„Kada se danas pogledam, najradije bih mlađoj sebi dala brojne savete koje sam naučila. Ali znam da tada ne bih verovala u njih i to da će ikada biti moguće da izgledam kao danas. Najmanja promena koju možete da napravite može da stvori ogromnu razliku. Svi moramo da počnemo negde“, savetuje ona.

(Telegraf.rs)

Share Button
(Visited 1.780 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *