Bila je najružnija mlada na svetu, a kada vidite kako danas izgleda..

Bila je najružnija mlada na svetu, a kada vidite kako danas izgleda..
Share Button

Pre osam godina je svadba ove Ruskinje bila glavna tema, kada je slika sa venčanja procurila u javnost, a ljudi su je zasuli uvredama na račun njenog fizičkog izgleda i prozvali najružnijom mladom na svetu. Šta će reći kad vide kako danas izgleda?

Iako su mnogi tvrdili da njihov brak neće potrajati i da će se razvesti, par je uspeo da pobije sve te glasine. Njihova veza je opstala i oni su postali roditelji.

Kada se bura stišala par je jednostavno nestao u predgrađu Moskve. Nakon nekoliko godina, jedan novinar u Rusiji bio je u potrazi za vestima kada se setio priče o ružnoj mladi.

mlada

mlada, Foto: Youtube/ FailWeb TV

Na kraju je uspeo da je nađe i ostao je potpuno šokiran onim što je video. Ona je sada bila sasvim druga osoba. Fizička transformacija je bila neverovatna.

Njen suprug ne propušta nijednu priliku da joj kaže da je voli. Izabrao je da provede život sa njom zbog toga kakva je ona soba, a ne zbog njenog fizičkog izgleda.

Ipak, pojedini mediji pišu da autentičnost ove fotografije nije zvanično potvrđena. Šta vi mislite, da li je moguće da se ovoliko promenila?

AUTOR: 

Foto: Youtube/ FailWeb TV

 

Share Button
(Visited 14.981 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

11 − 7 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.