Zatvorio ženu u zamrzivač jer je izgubila 50 dolara!

Share Button

Trebalo mu je pet minuta da odreaguje na njene vriske i udaranje – sve to zbog toga što je izgubila novac koji joj je dao da kupi alkohol i meso za ručak.

Čovek iz predgrađa Bulavaja, drugog najvećeg grada u Zimbabveu, napao je svoju ženu i zatvorio je u frižider nakon što je izgubila 50 dolara koje joj je dao da mu kupi meso i alkohol.

Prema navodima tamošnjih medija, Alek Firi se kući vratio „trešten“, očekujući da za ručak dobije meso, ali je dobio samo kupus i pasulj. Ovo nije primio na najbolji način, pa je počeo da tuče svoju suprugu Sintiju.

Tada je odlučio da se zaustavi i da sazna zbog čega je za ručak dobio samo povrće kada joj je „izričito rekao da želi svinjetinu“. Zbog njenog odgovora – da je novac izgubila – potpuno je izgubio razum i počeo da je davi pre nego što ju je ubacio u zamrzivač, govoreći joj da će sada nju skuvati.

Prošlo je čitavih pet minuta pre nego što je Firi reagovao na udaranje, grebanje i vrisak svoje žene. Tada ju je pustio da izađe, izvinio se zbog svojih postupaka i skuvao vodu da je okupa, dok je ona glasno plakala.

Uprkos svemu, ona mu oprašta.

– On je takav zbog alkohola, on mu potpuno pomnuti um. Želim da mu pomognem, a drago mi je što su nam deca bila u školi dok se ovo dešavalo – rekla je ona medijima.

(Telegraf.rs)

Share Button
(Visited 193 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four × 4 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.