(VIDEO):SEKSA SE S LUTKOM ČETIRI PUTA SEDMIČNO, A SUPRUGA NEMA NIŠTA PROTIV: ‘Ona je više od seksualne igračke’

(VIDEO):SEKSA SE S LUTKOM ČETIRI PUTA SEDMIČNO, A SUPRUGA NEMA NIŠTA PROTIV: ‘Ona je više od seksualne igračke’
Share Button

Džejms (58) iz Velike Britanije kupio je za 2.000 funti plavušu Ejpril, robota sa kojim ima seks četiri puta nedeljno, dok se njegova supruga Tina brine o bolesnoj majci.

Za dokumentarni film koji će iduće nedelje biti emitovan na programu „Chanell 4“, objašnjava kako sa Ejpril deli krevet i izlazi sa njom na večere i kako ljudi često ne primete da se ne radi o pravoj ženi. Kako je rekao, ne zna koga bi izabrao kada bi morao da bira između seks lutke i svoje supruge pa je sreća, kako kaže, što mu je žena dala blagoslov za seksualnu vezu sa robotom, prenosi „Jutarnji“.

Iako Tina ističe kako joj je u početku bilo teško da shvati suprugovu opsednutost lutkom, prihvatila je situaciju i kaže kako joj je drago što se ne radi o nekoj drugoj pravoj ženi.

– Da je hteo, mogao je da nađe neku drugu ali nije to učinio, bio mi je veran – kaže Tina, piše britanski „Independent“.

Veza Džejmsa i Ejpril našla je mesto u dokumentarcu koji prikazuje proizvođačev pokušaj da napravi prvu potpuno funkcionalnog robota za seks – lutku koja izgleda, kreće se i govori stvarnije nego ijedna pre.

A Džejms je već bacio oko na robota od 8.000 funti po imenu Harmoni koja bi na tržištu trebalo da se pojavi za nekoliko meseci. On dodaje da ima duboke osećaje prema Ejpril i da je ona za njega više od seks igračke. Veruje da mu zadovoljstvo pruža to što se može brinuti o lutki, da je oblači, šminka i komunicira sa njom, ali i to što može da je saviti u koji god položaj mu odgovara.

– Fantastično je, kao da imaš seks sa pravom ženom. Najveća razlika je u tome da je sam moraš postaviti u položaj koji želiš – zaključuje.

Pogledajte video:

Share Button
(Visited 32.521 times, 558 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × 4 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.