(VIDEO)Ona ima DVE VAGINE, i vi ćete biti ŠOKIRANI kada ih vidite!

Share Button

Njeno ime je Hazel Džouns i dolazi iz Velike Britanije. Ona je svojevrsno čudo prirode jer ima dve materice i dve vagine!

Kako je otkrila, do svoje 18. godine Hazel je trpela veoma jake menstrualne bolove, nakon čega je konačno saznala dijagnozu.

– Nekada sam patila od strašnih grčeva i moje menstruacije bile su veoma teške. Sada znam da su mi ciklusi bili bolni jer imam dve materice. Dakle, ako zatrudnim, moram biti svesna da ne zatrudnim na drugoj strani – rekla je ova simpatična plavuša.

Uprkos činjenici da je morala „de fakto“ da izgubi nevinost dva puta, Hazel kaže da se oseća odlično:

– Kada sam saznala, rekla sam svima. Postala sam atrakcija na zabava i nemam problem da svoje organe pokažem svima koji požele da ih vide. Meni nije neprijatno.

Jednom je, kaže, pitala školsku drugaricu koju „rupu“ treba da koristi za tampon, ali joj je postalo suviše neprijatno da nastavi razgovor nakon što je drugarica pomislila nešto drugo i rekla da ga stavi tamo dole.

Otišla je na lekarski tek kada joj je dečko rekao da je „drugačija tamo dole“. Ranije je Hazel mislila da će joj seks biti neugodan, ali sada nema nikakve neželjene efekte. Ona je zato i odbila operaciju. Doktor Harper smatra da je velika verovatnoća da će Hezel biti potreban carski rez pri porođaju. Ona takođe mora imati duple testove prilikom provere raka grlića materice.

No, Hazel se ničeg ne plaši.

– Imam sjajan seksualni život – ponosn je zaključila ona.

Kako izgledaju njene dve vagine pogledajte i sami na video snimku:

Foto: Youtube printscreen/mjp221972

Share Button
(Visited 5.814 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

2 + 12 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.