U penisu mu živi životinja i hrani se njegovom muškošću!

Share Button

Zamislite da vam u penisu živi nešto što svakim danom sve više raste i hrani se vašom „muškošću“.

Upravo to događa se jednom 52-godišnjaku kojem ni lekari ne mogu pomoći.

Prošlo je šest meseci otkako je Džekson počeo osećati da živi u paklu. On doslovce sedi u svojoj kući i bespomoćno gleda kako njegovu muškost jede živo stvorenje čije postojanje niko ne može objasniti, a to biće koje se nalazi pod kožom njegovog penisa sve više raste. Već je naraslo do veličine ljudskog palca, a njegov semeni kanal veoma je natekao.

Ovaj 52-godišnji čovek iz mesta Tembisa u pokrajini Ekurhuleni u Zimbabveu tvrdi da krv često teče iz njegovog penisa.

– Osećam to biće kako se miče. Mogu namirisati krv. Ova stvar je živa i obitava u mojoj muškosti – tužno je odgovorio Džeksoni objasnio da su mu u lokalnoj bolnici samo davali antibiotik za antibiotikom, ali njegovo se stanje samo pogoršava.

– Ponestalo im je ideja. Kazali su da sam uklet, ali ja ne spavam sa ženama drugih muškaraca. Čak i kada je ova situacija počela nisam bio u vezi, a moja žena nije bila prisutna jer živi tamo gde radi – objasnio je bespomoćni muškarac.

Osim predloga da bi trebao odrezati testise, takođe mu je rečeno da bi mogao imati rak.

– Četiri velike bolnice rekle su mi da dođem na pregled iduće godine, ali ja ne mogu čekati – rakao je se nesretni čovek koji je na izmaku snage.

– Sav svoj novac dao sam lekarima i šamanima koji su mi govorili da sam uklet. Molim vas, pomozite mi – zavapio je čovek.

Autor: Ekipa Alo!

Share Button
(Visited 3.786 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

fifteen − 5 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.