Tuži roditelje za 200.000 dolara zato što ga ne vole!

Tuži roditelje za 200.000 dolara zato što ga ne vole!
Share Button

Beskućnik iz Bruklina traži odštetu jer smatra da ga roditelji ne vole i ne podržavaju dovoljno. Majka mu poručuje da nemaju taj novac i da bi bilo bolje da pronađe posao…

Bruklinski samozvani reper beskućnik krivi roditelje za njegovu trenutnu situaciju, kao i za nedostatak ljubavi i pažnje, pa od njih traži odšetu za duševni bol.

Bernard Bej (32), beskućnik iz Bruklina u Njujorku, tuži svoje roditelje zato što ga ne vole i ne podržavaju dovoljno. Mladić od njih zahteva 200.000 dolara kompenzacije za bol.

U svom nedavnom intervjuu, Bej navodi da je sa 12 godina pobegao od kuće jer ga je porodica zlostavljala, psihički i fizički. On proteklih 12 godina dom pronalazi po prihvatilištima za beskućnike, a nekoliko puta je čak bio i u zatvoru. S obzirom na to da smatra da su njegovi roditelji krivci za sve kroz šta je prošao, podneo je tužbu protiv njih na Bruklinskom sudu u kojoj ih optužuje da se osećao „nevoljeno i prepušten surovom svetu“.

U tužbi koju je sam napisao Bej traži sumu od 200.000 dolara nadoknade štete i zahteva isplatu hipoteke na zgradu koja je u njihovom posedu, jer mu sredstva trebaju da bi otvorio dve prodavnice.

– Ne mislim da me roditelji vole, niti da mi pružaju podršku. Emotivno i verbalno  me zlostavljaju – rekao je Bej.

On tvrdi da su ga roditelji, kada im je otišao u posetu, naterali da čeka 45 minuta pre nego što su ga pustili u kuću. Samoprozvani reper smatra da bi 200.000 dolara koje zahteva pomoglo celoj porodici, a ne samo njemu.

Međutim, mladićeva majka rekla je da stvari nisu kako ih je njen sin opisao. Ona ističe da oni nisu u mogućnosti da mu daju tu sumu novca jer i sami žive u socijalnom stanu, a zgrada u Bruklinu, čiju hipoteku želi mladić, i nije potpuno u njihovom vlasništvu. Ona je, takođe, rekla da njen sin nije radio ni dana u životu i da bi bilo najbolje da se zaposli.

– Nadam se da ću se dogovoriti sa roditeljima i da nećemo morati da prolazimo kroz sve ovo. Ako budu sarađivali, definitivno ću odbaciti tužbu – rekao je Bej, za koga je jedan od članova porodice naveo da ima psihičkih problema.

Izvor: MStarz.com

Share Button
(Visited 87 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

2 × two =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.