Spržila mu je penis peglom za kosu jer ju je varao!

Share Button

 „Spaljivala“ momkov polni organ nepunih 10 sekundi, misleći da će mu ostati samo male opekotine kao one od sunčanja.

Bronvin Džoi Parker (22) iz Australije, koja je navodno spalila penis svom dečku peglom za kosu, dobila je uslovnu zatvorsku kaznu. Devojka je priznala krivicu za opekotine trećeg stepena na polnom organu svog dečka.

Njegov polni organ je pretrpeo velika oštećenja, pitanje je da li će moći da funkcioniše kao ranije, a sud će razmotriti i psihološke probleme u vezi sa ožiljkom na tom, osetljivom delu tela – rekao je okružni sudija Paul Muskat. On je dodao da je zločin koji je počinila Parkerova jedan od „najneobičnijih“ sa kojima se susreo u karijeri.

Parkerova je „spaljivala“ momkov polni organ nepunih 10 sekundi, misleći da će mu ostati samo male opekotine kao one od sunčanja. Žrtva je, međutim, pretrpela opekotine trećeg stepena sa obe strane penisa i zahteva ozbiljnu lekarsku intervenciju. Par se upoznao preko fejsbuka i imali su „burnu“ vezu.

Parkerova ga je redovno zlostavljala, uključujući i fizičke napade ako bi posumnjala da je vara, a kada joj je to priznao opekla ga je peglom – dodao je sudija.

Problematični odnos ovog para dostigao je vrhunac kada mu je pretila da će mu spaliti testise ako je ikada prevari. Nakon otkrića da je njen dečko proveo dve noći sa svojom bivšom devojkom, Parkerova ga je podsetila na pretnju o spaljivanju polnog organa.

Parkerova je držala momkov penis u ruci, da bi zatim stavila peglu na njega i splještila ga, stiskajući ga nekoliko trenutaka – objašnjava sudija.

Penis žrtve je nakon incidenta opisan kao „otečena masa crne boje“.

Parkerova je priznala krivicu i dobila uslovnu zatvorsku kaznu od devet meseci.

independet.co.ukFoto-ilustracija: Foter.com / Amy T Schubert

 

Share Button
(Visited 372 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

three − 1 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.