SILOVALE GA TRI DANA: TRI ŽENE OTELE I DROGIRALE MUŠKARCA

Share Button

Južnoafrikanac je ostao traumatizovan nakon što su ga tri žene otele, drogirale pa silovale nebrojeno puta 72 sata. Nakon toga su ga polugolog ostavile na polju i pobegle.

Neimenovani 23-godišnjak iz Pretorije u Južnoafričkoj Republici nestao je sredinom  jula, a tri dana posle došao je u policiju sa šokantnom ispovešću.

Bio je petak, mladić je u centru naručio taksi. Kada je ušao, u njemu su bile tri mlade devojke koje su ga zamolile da sedne napred. Ništa mu nije bilo sumnjivo dok vozilo nije počelo menjati smer. Tada su muškarca uboli injekcijom koja je sadržavala nepoznatu supstancu te se on onesvestio, piše Daily Mail.

– Rekao nam je da se probudio u nepoznatoj prostoriji ležeći na krevetu. Tri osumnjičene su ga potom terale da pije energetska pića te konstantno silovale naredna tri dana, kazao je načelnik pretorijske policije Collete Weilbach.

Mladića su nakon toga ostavile polugolog nasred polja izvan grada. Došao je do puta odakle ga je meštanin odvezao do grada. Iz policije su istaknuli kako jednako promatraju i muškarce i žene kao žrtve silovanja te da će učiniti sve da žene pronađu i privedu pravdi.

Inače broj silovanja u Južnoafričkoj Republici epidemično raste. Toliko da je u državi od 50 miliona stanovnika poslednjih godina prosečno zabileženo pola miliona slučajeva silovanja. Od toga, 100 hiljada je silovanih muškaraca.

Share Button
(Visited 964 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

12 − 2 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.