SEKS SA STRINOM: Uhvatio bratanca sa suprugom – popio kamen u glavu jer ga uznemirava!

SEKS SA STRINOM: Uhvatio bratanca sa suprugom – popio kamen u glavu jer ga uznemirava!
Share Button

– Bio sam zgrožen i razočaran, nisam mogao da verujem – rekao je Mpala. – Da stvar bude gora, počeo je da me gađa kamenjem jer sam ga prekinuo u seksu sa mojom ženom – dodao je besni suprug.

Afrika je čudesan kontinent! Toliko je neobična i drugačija da je mnogima teško da uopšte poveruju u sve vesti koje stižu sa Crnog kontinenta. Naravno, onima koji malo bolje poznaju tamošnje prilike jasno je da je gro stvari apsolutno verodostojan, ili pak onima koji pamte zgodovštine Selinovog alter ega Bardamija u čuvenom francuskom klasiku „Putovanje nakraj noći“. Jednostavno, tamo je sve moguće!

Upravo nam jedna takva vest stiže iz Zimbabvea, a desila se pre nekoliko dana.

Dodan Mpala iz Hararea, prestonice ove zemlje, uhvatio je svoju suprugu tokom seksa sa njegovim bratancem u njivi. Iako logika nalaže da muž izbaci, pretuče ili još nešto gore uradi bratancu, bratanac je napao strica kamenjem! I to zato što ga uznemirava tokom seksa sa strinom!

Naime, Mpala je već nedeljama sumnjao u moguću vezu između bratanca i njegove supruge.

Jednog dana pratio ih je do njive gde je bratanac puštao stoku na ispašu. Šokiran prizorom, Mpala je zatekao bratanca u njivi tokom seksa sa svojom suprugom.

– Bio sam zgrožen  i razočaran, nisam mogao da verujem – rekao je Mpala. Da stvar bude gora, počeo je da me gađa kamenjem jer sam ga prekinuo u seksu sa mojom ženom! – rekao je besni Mpala.

Mpala je posle ovog nemilog događaja završio u bolnici.

Telegraf.rs

Share Button
(Visited 5.036 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

10 − 7 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.