Razočarala se u muškarce, pa se udala za PSA!

Share Button

Poznato je da je pas čovekov najbolji prijatelj, ali za jednu ženu je i puno više od toga.

Vilhelmina Morgan Kalahan (43) iz Severne Irske udala se za svog jorkširskog terijera Henrija pre osam godina, nakon što ga je usvojila godinu dana ranije. Negovo službeno ime je Henri Frederik Stenli Morgan.

Istražujući zanimljivosti o psima, otkrila je da su se neki vlasnici venčali sa svojim ljubimcima pa se i sama odlučila na taj korak.

– Otkako smo se venčali, prebrodila sam puno toga. Izgubila sam posao u mrtvačnici i sad se bavim balsamovanjem. Zatim mi je kuća poplavljena, a Henri je sve vreme bio uz mene. Od milja ga zovem Ri, što znači kralj na antičkom keltskom. On je moj kralj – kaže zaljubljena Wilhelmina.

S obzirom na to da je u Ujedinjenom Kraljevstvu zabranjeno sklapanje brakova između ljudi i životinja, njen brak je „duhovne prirode“, iako ga ona smatra ozbiljnim i čak poseduje poseban certifikat, piše britanski Miror.

Inače, Henri nije njen jedini ljubimac. Vilhelmina se brine o 11 pasa i tvrdi da svi zajedno žive složno i prijatno. Živahna Vilhelmina vodi Fejsbuk stranicu „Morrigan Morgan“, na kojoj objavljuje gomilu selfija sa svojim psima.

– Za razliku od drugih brakova koji se raspadaju, znam da će moj i Henryjev trajati do kraja života – zaključila je Vilhelmina.

Foto: Facebook printscreen/Morrigan Morgan

Share Button
(Visited 445 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

twelve + seven =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.