PSIHOPATA: Zalepio ženi vaginu superlepkom zato što ga je varala!

PSIHOPATA: Zalepio ženi vaginu superlepkom zato što ga je varala!
Share Button

Žena je kasnije pokušala da otkloni lepak, ali je sada osakaćena za ceo život. Pretrpela je strašne bolove i nikad neće moći da ima seksualne odnose.

Ljubomorni suprug je mislio da je njegova žena imala ljubavnu aferu sa drugim muškarcem pa je odlučio da joj se osveti na jedan zaista butalan način. On je mislio da njegova žena (40) imala tajnu vezu sa rođakom, pa je odlučio da joj zalepi vaginu superlepkom.

Incident se dogodio u Južnoj Africi kada je sumnjičavi muškarac zaključao suprugu u sobu i prisilio je da se skine naga. On je sve vreme pretio da će joj odseći glavu mačetom. Ranije je suprug (45) iz pakla pokušao da joj odseče ruku.

– Naredio mi je da legnem dole i da raširim noge a onda je uzeo superlepak i stavio u vaginu. Suze su tekle niz moje lice i molila sam da prestane, ali nije ga bilo briga. Ne znam kako to može da uradi muškarac svojoj voljenoj ženi – rekla je nesrećna žena.

Žena je kasnije pokušala da otkloni lepak sa svoje vagine, ali je sada osakaćena za ceo život. Pretrpela je strašne bolove i nikad neće moći više da ima seksualne odnose.

– Želim da ga tužim ali on je pobegao i niko ga nije video od incidenta. Uplašena sam da bi mogao da se vrati u nekom trenutku i da mi odrubi glavu – dodala je ona.

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Share Button
(Visited 2.970 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *