POPIO 35 TABLETA VIJAGRE I JEDVA OSTAO ŽIV

Share Button

Šta sve ljudima neće pasti na pamet…

Britanac Danijel Medford (36), uzoran otac dvoje dece doživeo je neprijatno iskustvo jer je iz nepoznatog razloga progutao 35 tableta vijagre!

Toliki broj tableta Danijel je popio u roku od samo sat vremena. Efekti progutanih 35 tableta osećali su se par dana, preciznije, on je imao erekciju čak 5 dana i to bez prestanka.

– Osećao sam se mnogo bolesno, imao sam vrtoglavicu i halucinacije. Sve što sam video bilo je zeleno. Imao sam snažnu erekciju koja nije htela da prođe – ispričao je Danijel.

Nakon što je proveo 36 sati u bolnici, preležao još oko 5 dana kod kuće. Kaže da su se svi iz medicinskog osoblja trudili da budu ozbiljni iako se videlo da bi se rado smejali do suza, piše Avaz.

– Lekari u bolnici su bili veoma profesionalni, ali moglo se videti da su se trudili da se ne nasmeju – rekao je Britanac.

Neki doktori su u razgovoru za britanske medije, govoreći o ovom slučaju, istakli kako je Danijel imao neverovatno mnogo sreće jer ukoliko bi neko popio toliku količinu vijagre, gotovo sigurno bi nastupila smrt.

Avaz

 

Share Button
(Visited 1.026 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

1 × 5 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.