Otkrila da joj bivši dečko krišom živi na tavanu 12 godina posle raskida!

Otkrila da joj bivši dečko krišom živi na tavanu 12 godina posle raskida!
Share Button

Kada je čula čudnu buku sa tavana i videla eksere kako izleću iz plafona, jedna Amerikanka je pomislila da joj se u kuću uvukla životinja.

Ali, njeni sinovi koji su otišli u izvidnicu nisu zatekli mačku ili psa, već čoveka pokrivenog starim jaknama i okruženog posudama punim fekalija. Žena po imenu Trejsi shvatila je da joj na tavanu već dve nedelje živi bivši dečko s kojim je raskinula pre 12 godina, osuđenik koji po izlasku iz zatvora nije imao gde da živi.

Kada su Trejsini sinovi i nećak otišli na tavan da provere šta pravi buku, zatekli su muškarca umotanog u staru odeću. Oko njega su stajale plastične posude pune ljudskog izmeta, koje su ukazivale na dužinu boravka u skrovištu.

Shvativši da je otkriven, muškarac je bez objašnjenja sišao sa tavana smejući se i pobegao u nepoznatom pravcu, a žena je slučaj prijavila policiji.

Trejsi je pre 12 godina imala jednogodišnju vezu sa uljezom, a prošle godine joj je pomogao da postavi vrata u kući. Od tada ga nije videla, ali je čula da je uhapšen zbog krađe, što je bio i razlog njihovog raskida pre 12 godina, prenosi TV mreža WCNC.

Kroz ventilaciju joj gledao u spavaću sobu

– Kroz ventilacioni otvor mogao je da gleda tačno u moju spavaću sobu. To me je prestravilo – rekla je Trejsi kojoj i dalje nije jasno kako je njen bivši dečko neprimećeno ušao u kuću.

Trejsi je promenila sve brave, ali se njena deca i dalje plaše da spavaju u svojim sobama.

www.blic.rs/

Share Button
(Visited 1.680 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

thirteen + four =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.