Ostavila muža kad je shvatila da je lezbijka, pa se zaljubila u ženu, koja je onda postala MUŠKARAC

Share Button

Dejd je rođen kao žensko, a kada su se upoznali 2008. godine živeli su lezbijskoj vezi. Tada je Tifani već bila napustila prvog supruga, zato što je bila ubeđena da je lezbijka. Ovde, međutim, nije kraj: shvativši da je transrodna osoba, Dejd se 2011. u 29. godini podvrgao hormonskoj terapiji kako bi postao muškarac, neposredno pre nego što je Tifani zatrudnela vantelesnom oplodnjom, u kojoj je korišćena sperma nepoznatog davaoca.

Dejd Barlou

Foto: Jutjub / youtubeDejd Barlou

– Kada mi je Dejd rekla da želi da postane muškarac, umalo nismo raskinuli. Napustila sam bivšeg muža zato što sam mislila da sam lezbijka. Međutim, volela sam Dejda i bila sam uz njega. Danas imamo ćerku i srećniji smo nego ikad – kaže Tifani, koja pomaže ljudima kao životni trener.

Elektroinženjer Dejd (33), koji se u međuvremenu podvrgao operaciji promene pola, kaže da ne bi mogao da nastavi život u laži i da je veoma zahvalan Tifani što ga je podržala.

Dejd, koji je rastao u Arizoni i ne želi da otkrije svoje žensko ime, osećao se neprijatno u koži devojčice. Mrzeo je kada mu je majka tepala „lepi leptirić“.

– Oblačio sam se kao dečak od treće godine, a kasnije sam cele godine nosio mantil da bih sakrio obline – seća se on.

Izlazio je i sa muškarcima i sa ženama. „Nisam razumeo sopstvena osećanja. Mislio sam da sam možda biseksualac, ali sam se iz straha što sam drugačiji viđao i s muškarcima. Imao sam 18. godina kada sam se venčao, ali smo se udaljili i posle sedam godina razveli“.

Tifani je upoznao na internetu 2008. godine, a prvi put su se videli nekoliko nedelja kasnije.

– I ja sam imala brak iza sebe, ali sam tada shvatila da me privlače i žene i razišli smo se. Priznala sam porodici kako se osećam, a kada sam upoznala Dejda kao žensko, istog trenutka me je privukla – bila je nežna i seksi – kaže ona.

Šest meseci kasnije, počeli su zajedno da žive, a 2010. Dejd je shvatio da je transseksualac.

– Gledali smo dokumentarnu emisiju o transrodnim osobama i tada sam konačno shvatio šta sam. U prvi mah nisam govorio o tome, jer sam se plašio da ću izgubiti Tifani – kaže on.

Učinio je to tek godinu dana kasnije: „Rekao sam Tifani da želim da budem muškarac. Bila je šokirana, ali sam joj objasnio da ne mogu da živim u laži“.

Tifani se nadala da je u pitanju samo prolazna faza, ali onda joj je postalo jasno da Dejd, kao žena, ne može da bude svoj. U prvih šest meseci je bilo teško, ali je odlučila da ga podrži.

U novembru 2011. Dejd se podvrgnuo hormonskoj terapiji, a svoj preobražaj je dokumentovao na Jutjubu.

– Počeli su da mu rastu brada i malje na telu, glas mu je postepeno postajao sve dublji, a telo mišićavije – priča Tifani i dodaje da se bojala da joj, kao muškarac, neće biti privlačan.

– Ranije smo razgovarali o tome da se podvrgnem vantelesnoj oplodnji pomoću sperme davaoca. Dok je Dejd prolazio kroz transformaciju, ja sam bila trudna – kaže ona.

Aprila 2012. Dejdu su odstranjene obe dojke, a ćerka Zejn je rođena šest meseci kasnije. Oktobra 2014. proces promene pola okončan je operacijom u kojoj je dobio potpuno fukncionalan polni organ.

– Nije bilo lako navići se na sve te promene. Uticale su na naš seksualni život, baš kao i činjenica da sam postala majka. Podvrgli smo se psihološkoj terapiji kako bismo prevazišli probleme i imali normalan seksualni život – kaže Tifani.

Venčali su se 2011, a danas su srećniji nego ikad.

„Veoma sam ponosna na njega – danas smo porodica kao i svaka druga“.

dailymail.co.uk / M.A

Share Button
(Visited 266 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

3 + 6 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.