ON IMA 19, A ONA 72 GODINE: U srećnom su braku, a on kaže da je NEVEROVATNA U KREVETU!

ON IMA 19, A ONA 72 GODINE: U srećnom su braku, a on kaže da je NEVEROVATNA U KREVETU!
Share Button

Nakon samo dve nedelje Geri je zaprosio Almedu.

Geri Hardvik (19) je upoznao Almedu (72) u piceriji. Sada su muž i žena i otvoreno govore o svojoj vezi i seksu. Misle da njihova veza nije čudna iako je Geri mlađi od jednog Almedinog unuka.

U leto 2016. godine Almeda nije ni sanjala da će se zaljubiti u tinejdžera kada je otišla da jede u popularan američki lanac restorana. Nakon samo dve nedelje Geri je zaprosio Almedu.

Geri kaže da je upravio završio nesrećnu vezu sa ženom (77) i da se u Almedu, baku šestero unučadi, zaljubio na prvi pogled.Par živi u Tenesiju i kažu da su jako srećni.

– Ako nekoga voliš, godine su samo broj. Sada sam već dve godine u braku sa svojom srodnom dušom. Znam da je on onaj s kojim želim provesti ostatak života, čim sam ga pogledala u oči videla sam ljubav – kaže Almeda.

– Prvo što sam primetio kod Almede su njene predivne oči. Almeda ima predivan karakter, uvek je nasmejana, a hemija među nama je jaka. Imamo slične interese i hobije, a mlađe žene me nikada nisu privlačile. I kada sam imao 13, 14 godina, bile su mi privlačne starije žene. Rekao sam to svojoj baki koja me odgajala i malo se bojao njene reakcije, ali ona je to prihvatila – kaže Geri

– Prvi put smo vodili ljubav u noći našeg venčanja. To je bilo neverovatno iskustvo, Almeda je divna ljubavnica – kaže Geri.

Ipak neki ne prihvataju njihovu vezu, a među njima je i Almedin sin koji s majkom nije razgovarao otkako je srela Gerija.

Aron i Indiana Eliot, Almedini unuci takođe se teško nose s bakinim odabirom, ali kažu kako je bitno da ona bude srećna.

– Gerija sam samo jednom nazvao dedom i to kada sam bio pijan – kaže Aron, piše Mirror.

(Espreso.rs/24sata.hr)

Foto: Printscreen/Youtube

Share Button
(Visited 11.161 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *