Nema racku, a spavao sa 100 žena!

Share Button

Njegov nedostatak mu je izazvao dosta duševnog bola, čak ga je doveo do ivice samoubistva, ali sada se sprema za inovativnu operaciju posle koje će postati prvi muškarac na svetu koji će imati potpuno novi penis, napravljen od njegove ruke.

Budući da dobro izgleda i šarmantno ćaska, nije teško shvatiti zašto je Britanac Andru Vardl veoma popularan kod dama. Ali iako je spavao sa više od 100 žena, ima tajnu koju nije otkrio svojim drugarima, rođen je bez penisa.

Njegov nedostatak mu je izazvao dosta duševnog bola, čak ga je doveo do ivice samoubistva, ali sada se sprema za inovativnu operaciju posle koje će postati prvi muškarac na svetu koji će imati potpuno novi penis, napravljen od njegove ruke.

– Mislio sam da ovaj dan nikada neće doći i da nije moguće da imam potpuno funkcionalni penis – kaže 39-godišnji Vardl.

Andru je rođen sa bešikom koja se formirala van njegovog tela, a iako je imao testise, nije imao penis. Imao je uspešnu operaciju bešike, ali nedostatak je ostao.

Dok je odrastao imao je još 15 operacija, zbog brojnih problema sa bubrezima i infekcijama, da bi mu napravili cev kojom bi mogao normalno da mokri.

Novi problemi su se pojavili kada su devojke počele da ga seksualno privlače. Prvu devojku je imao sa 17 godina, a kada je njihova veza postala ozbiljnija, objasnio joj je situaciju. Ona je bila puna razumevanja i bili su zajedno četiri godine. Od tada je bio sa više od sto žena, a većini nije rekao za svoj problem.

Pre dve godine je pokušao da izvrši samoubistvo predoziranjem pilulama, i tada je rešio da zatraži pomoć.

Posetio je specijalistu u Londonu koji je procenio da je pogodan za eksperimentalnu 12-časovnu operaciju u kojoj će od kože, mišića i nerava sa njegove ruke napraviti novi penis. Još dve operacije će biti potrebne da bi se povezali urinarni putevi i da se povežu testisi kako bi se omogućila ejakulacija. Nada se da će prvu operaciju imati ovog leta.

– Prvi put posle mnogo godina osećam da je svetlija budućnost ispred mene – kaže Andru, koji namerava da napiše knjigu o svom životu i pomaže ljudima koji imaju slične probleme.

Share Button
(Visited 1.012 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

11 − 5 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.